ΣΚΑΙ: Αλλάζει ημέρα προβολής το Survivor - Κάθε πότε θα παίζει

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Αλλάζει ημέρα προβολής το Survivor - Κάθε πότε θα παίζει

To φετινό Survivor μπορεί να μην σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, έχει τραβήξει για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον των social media και πιο συγκεκριμένα του twitter. Οι συμπεριφορές των παικτών, οι κλίκες και οι ίντριγκες έχουν... ψωμάκι και σχολιάζονται ποικιλοτρόπως.

Ο ΣΚΑΙ λοιπόν και η τούρκικη παραγωγή Acun Medya πήραν την απόφαση να αλλάξουν τις ημέρες προβολής των επεισοδίων και συγκεκριμένα να τα αυξήσουν.

Πότε θα προβάλλεται το Survivor

Σύμφωνα με το trailer το Survivor πλέον θα προβάλλεται από Κυριακή έως Πέμπτη. Δηλαδή μια ημέρα εξτρά. Άγνωστο ωστόσο είναι πότε θα προβάλλεται η αποχώρηση και πότε το έπαθλο επικοινωνίας.

Άγριος καυγάς με Χρυσαειδή και Περπατάρη πίσω από τις κάμερες - Τι συνέβη

Πριν 8 ημέρες περίπου είδαμε τα πρώτα τρυφερά πλάνα μεταξύ τους (δείτε εδώ το βίντεο που αγκαλιάζονται κάτω από τα σκεπάσματα) και πολλοί βιάστηκαν από την ίδια κιόλας στιγμή να κάνουν λόγο για το νέο ζευγάρι στο Survivor. Να που, όμως, λίγες ημέρες μετά η σχέση - οποιαδήποτε σχέση, είτε φιλική είτε ερωτική - της Σταυρούλας Χρυσαειδή με τον Γιάννη Περπατάρη, μπήκε στον πάγο.

Το Youweekly.gr εννοείται πως έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για το τι συνέβη πίσω από τις κάμερες στον Άγιο Δομίνικο. Η Σταυρούλα δεν τσακώθηκε με τον Γιάννη αλλά και με την ίδια την παραγωγή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που σας τις μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, η Σταυρούλα έμαθε - λογικά από κάποια νέα προσθήκη - πως προβλήθηκαν στην τηλεόραση πλάνα από εκείνη και τον Γιάννη εκείνο το βράδυ στην καλύβα και τα πήρε λίγο κρανίο. Ζήτησε να μιλήσει με την παραγωγή και τους απαγόρευσε να ξαναπαίξουν οτιδήποτε τέτοιο λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν θέλει η προσωπική της ζωή να πάρει τόση δημοσιότητα και πως μπορεί μόνο με το αγωνιστικό της κομμάτι να προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Μάλιστα, μου μεταφέρθηκε - αν και δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα - πως απείλησε μέχρι και με οικειοθελή αποχώρηση την παραγωγή σε περίπτωση που δεν συμβιβαστεί.

Μετά από αυτό, ωστόσο, ο Γιάννης φαίνεται πως της ζήτησε τα ρέστα για ποιο λόγο και καλά δεν θέλει να φαίνεται κι ότι εκείνος το βλέπει μακροπρόθεσμα όλο αυτό κι όσο κι αν του εξήγησε η Σταυρούλα την δική της θέση, πως και καλά επειδή έχει κάνει μια φορά το λάθος να δώσει μεγάλη δημοσιότητα στην προσωπική της ζωή, εκείνος αντέδρασε με ζηλίτσες και κάπως έτσι την εκνεύρισε ακόμα περισσότερο, κάνοντάς την να απομακρυνθεί.

Αυτοί, λοιπόν, φαίνεται πως είναι οι λόγοι που Γιάννη και Σταυρούλα είναι απόμακροι ο ένας από τον άλλον. Τώρα στο τι θα προκύψει στο μέλλον... κανείς δεν ξέρει! Εμένα πάντως πολύ μου ταιριάζουν αυτοί οι δυο...