Survivor: Σε ποια θέση της κατάταξης βρίσκονται Γκέντσογλου & Παππάς; ''Σούσουρο'' με 2 παίκτες που έφεραν 0 νίκες σε μια εβδομάδα

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα και τα ονόματα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor: Σε ποια θέση της κατάταξης βρίσκονται Γκέντσογλου & Παππάς; ''Σούσουρο'' με 2 παίκτες που έφεραν 0 νίκες σε μια εβδομάδα

Πριν από περίπου μια εβδομάδα είδαμε την έλευση νέων παικτών στο Survivor με την παραγωγή να βάζει στο παιχνίδι πιο μαχητικές προσωπικότητες, που δεν ήταν γνωστές στο ευρύ κοινό με απώτερο σκοπό να ανέβουν αγωνιστικά σε αποδόσεις οι δύο ομάδες.

Τα στατιστικά ωστόσο της βδομάδας, που έκλεισε για το Survivor μας έδειξαν άλλα από αυτά, που ομολογουμένως θα περιμέναμε για τους νέους παίκτες. Για την εβδομάδα (25/28-2) λοιπόν, βλέπουμε πρώτο στην κατάταξη τον Φάνη με 53 νίκες και στη συνέχεια τη Σταυρούλα με 23 νίκες.

Άχαστοι οι μαχητές, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα κατάφεραν να κερδίσουν σερί τρεις φορές τους διάσημους, χάνοντας μόνο την Τετάρτη 28/2 στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας.

Τα στατιστικά των νέων παικτών στο Survivor την πρώτη εβδομάδα παραμονής τους

Δείτε επίσης: ΣΚΑΙ: Αλλάζει ημέρα προβολής το Survivor - Κάθε πότε θα παίζει

Και τώρα πάμε προς το τέλος του πίνακα με τα στατιστικά των παικτών, καθώς βλέπουμε έναν άντρα και μία γυναίκα να έχουν φέρει μηδέν νίκες μέσα σε μία εβδομάδα. Ο λόγος για την Ευγενία και τον Νίκο, τις τελευταίες προσθήκες της παραγωγής.

Οι δύο μαχητές είχαν φανεί πολλά υποσχόμενοι και θα θέλαμε να πιστέψουμε, πως η κακή τους αγωνιστική απόδοση οφείλεται ίσως στο ότι δεν έχουν εγκλιματιστεί ακόμα και δεν έχουν εξοικειωθεί με τους στίβους μάχης.

Τα βιογραφικά του Νίκου και της Ευγενίας

Η Ευγενία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα όπου και διατηρεί το δικό της στούντιο γυμναστικής. Είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας και έχοντας πτυχίο της Ναυαγοσωστικής Σχολής βάζει ψηλά τον πήχη στους υδάτινους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου! Τα αθλήματα στα οποία έχει αφοσιωθεί τα τελευταία τρία χρόνια, είναι η ενόργανη γυμναστική και το crossfit. Της αρέσει πολύ στον ελεύθερο χρόνο της να κάνει ταξίδια με τη μηχανή της.

Η ίδια λέει για τον εαυτό της ότι είναι δυναμική και «ξεροκέφαλη» και πως δυσκολεύεται να διαχειριστεί κάθε είδους ήττα. Αυτό που πιστεύει ότι θα την δυσκολέψει περισσότερο στο νησί είναι η συμβίωση με τους συμπαίκτες της. Στο Survivor έρχεται με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία για να κερδίσει το μεγαλύτερο στοίχημα για εκείνη.

Ευγενία Μπόρλα

Ο Νίκος γεννήθηκε και μένει στα Χανιά της Κρήτης. Είναι λάτρης της θάλασσας και δεινός κολυμβητής. Τα καλοκαίρια εργάζεται ως εκπαιδευτής watersports (surf, windsurf, kite και θαλάσσιου σκι) ενώ το χειμώνα, ως μηχανικός αυτοκινήτων. Παράλληλα, στο βιογραφικό του περίοπτη θέση κατέχουν οι αγροτικές εργασίες καθώς έχει ασχοληθεί με ελαιοκαλλιέργειες. Δηλώνει δραστήριος και αθλητικός τύπος. Έχει ασχοληθεί δέκα χρόνια με το καράτε, ενώ έχει κάνει και ποδηλασία.

Στον ελεύθερο χρόνο του κάνει ελεύθερη πτώση, ορειβασία με φίλους, αλλά και κυνήγι. Κάνοντας ορειβασία έχει μείνει για ένα μήνα στην κορυφή ενός βουνού, για αυτό και θεωρεί τον εαυτό του πραγματικό Survivor. Το δυνατό του σημείο στα αγωνίσματα προβλέπει πως θα είναι ο στόχος… άλλωστε οι φίλοι του δεν τον φωνάζουν τυχαία «Ρίνγκο»!

Νίκος Ρικουνάκης