Survivor: Εξωφρενικά τα ποσά που έταξαν στους διάσημους - Βγάζουν την εβδομάδα όσο ένας άνθρωπος σε 1 χρόνο

«Μιλάμε για ακραία ποσά!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor: Εξωφρενικά τα ποσά που έταξαν στους διάσημους - Βγάζουν την εβδομάδα όσο ένας άνθρωπος σε 1 χρόνο

Ένας από τους παίκτες που πέρασαν φέτος από το Survivor και κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αφήσει το αποτύπωμά του μέσα από τη στάση που κράτησε ήταν καλεσμένος την Παρασκευή 1/3 στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Λαμάι που για λόγους υγείας αναγκάστηκε ουσιαστικά να αποχωρήσει οικειοθελώς, κάνοντας μια ''ιστορική'' αποχώρηση από το ριάλιτι (δείτε εδώ τη στιγμή που παράτησε τον αγώνα).

Δείτε επίσης: ΣΚΑΙ: Αλλάζει ημέρα προβολής το Survivor - Κάθε πότε θα παίζει

Ο γνωστός μετρ του Tik Toker μίλησε μεταξύ άλλων για την παραμονή του στο παιχνίδι, όσα είδε με τα μάτια του να συμβαίνουν και δεν προβάλλονται στην τηλεόραση, αλλά και για τα υπέρογκα ποσά που δίνει η παραγωγή στους διάσημους.

Oι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Σωτήρη Λαμάι για το Survivor

«Το παιχνίδι το βλέπω λίγο αλλά γιατί τρέχω με τις δουλειές, όπως όλοι μας. Βλέπω πράγματα που συμβαίνουν. Θεωρώ μεγάλο λάθος που δεν υπάρχει φέτος ψηφοφορία του κοινού. Βάζεις πέντε παιδάκια, τους οργανώνουν όλους και κάνουν κουμάντο για το ποιος θα είναι μέσα και ποιος έξω. Όποτε κάθε βδομάδα γίνεται πιο φτωχή η εκπομπή.

Είναι πολύ πιο διαβασμένοι πλέον, έχει τεράστια τακτική και παρά πολλά χρήματα. Θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν, όταν μιλάμε για ακραία ποσά στους διάσημους. Ένας διάσημος που παίρνει έναν ετήσιο μισθό σε μία εβδομάδα, αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί να κάνει τα πάντα για τα χρήματα.

Είναι νωρίς για να μιλήσω για νικητή, θεωρώ ότι θα είναι Μαχητής και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το πάρει ο Γιάννης Περπατάρης, αν αντέξει. Είναι ο πιο αυθεντικός, είναι παιδαράς. Αν μου έλεγες ποιος πραγματικά το αξίζει για να προχωρήσει παραπέρα είναι η Δώρα, έχει τέσσερα παιδιά και έχει δώσει την ψυχή της», είπε ο Σωτήρης Λαμάι.