My Style Rocks 1/3: «Το πουκάμισο δεν μου αρέσει καθόλου», «Είναι του κύριου Κουδουνάρη» - "Πάγωσε" η Καραβάτου μετά το κράξιμο που έπεσε για το ρούχο του σχεδιαστή

Μεγάλη αμηχανία!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks 1/3: «Το πουκάμισο δεν μου αρέσει καθόλου», «Είναι του κύριου Κουδουνάρη» -

Στο σημερινό (1/3) επεισόδιο του My Style Rocks ένα σκηνικό έκανε τους κριτές, τις παίκτριες, αλλά και την Κατερίνα Καραβάτου να "παγώσουν", χάνοντας τα λόγια τους για κάποια δευτερόλεπτα. Όταν η Φωτεινή σηκώθηκε για να παρουσιάσει το look της, συγκέντρωσε κατά κύριο λόγο θετικές αντιδράσεις και βαθμολογίες.

Υπήρξε, όμως, μία διαγωνιζόμενη, που της έβαλε άσσο και ήταν και η μοναδική. Επομένως, η παρουσιάστρια έσπευσε να την ρωτήσει ποιος ήταν ο λόγος. Η Σιμόν, συγκεκριμένα, έβαλε αυτή την χαμηλή βαθμολογία και της εξήγησε: «Είναι πολύ σκοτεινή όλη εικόνα με το μπορντο-κεραμιδο-περίεργο χρώμα σε αυτό το από πάνω, τη δερματίνη. Η κάλτσα δεν μου αρέσει καθόλου. Είναι σαν αυτή που φοράμε όταν δοκιμάζουμε παπούτσια στα μαγαζιά. Η τσάντα είναι τσαλακωμένη... Το πουκάμισο δεν μου αρέσει καθόλου, είναι σκοτεινό, έχει μαύρο μέσα...».

Η αμήχανη στιγμή που παίκτρια "κράζει" το πουκάμισο του Στέλιου Κουδουνάρη στο My Style Rocks

Η Φωτεινή προσπάθησε να κρατηθεί, αλλά η αντίδρασή της δεν βοήθησε και η Κατερίνα Καραβάτου την ρώτησε τι συμβαίνει. «Το πουκάμισο είναι του κύριου Κουδουνάρη» της ψιθύρισε στο αυτί η παίκτρια, με εκείνη να απαντά: «Κι εγώ δεν αισθάνθηκα καλά με αυτό που μου είπε τώρα...».

«Έχετε μυστικά από εμάς; Είστε αγενέστατες», συνέχισε η Σιμόν τότε, με την παρουσιάστρια να της εξηγεί: «Θα φανερωθούν όλα στη συνέχεια. Εγώ ντρέπομαι να το πω αυτό». Παρόλα αυτά, επειδή εκείνη επέμεινε, της αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό και η ίδια προσπάθησε να το μαζέψει λέγοντας πως το πουκάμισο δεν της ταιριάζει με το look και όχι ότι δεν της αρέσει καθόλου.

Δείτε επίσης: «Είναι ο πρώην μου», «Το λες αλήθεια αυτό ή με κοροϊδεύεις;» - Τα έχασε η Κατερίνα Καραβάτου με την αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά