Survivor spoiler 3/3: ΧΑΜΟΣ ΑΠΟΨΕ! Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Μπλε ή κόκκινοι θα χαμογελάσουν;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor spoiler 3/3: ΧΑΜΟΣ ΑΠΟΨΕ! Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Νέο επεισόδιο θα δούμε απόψε 3/3 το βράδυ στο Survivor! Μαχητές και διάσημοι αναμένεται να ριχτούν στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου διεκδικώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας μέσα από την πρώτη νίκη.

Οι ασυλίες είναι ίσως πιο σημαντικές και από τα έπαθλα φαγητού, γιατί έτσι οι παίκτες δίνουν μια παράταση στην παραμονή τους στο ριάλιτι. Την προηγούμενη εβδομάδα οι μαχητές έδειξαν πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε αντίθεση με τους διάσημους. Θα συνεχίσουν άραγε τα σερί των νικών;

Με βάση το trailer που κυκλοφόρησε (δείτε εδώ) θα λέγαμε πως οι μπλε έχουν ''σπάσει'' στα δύο! Η πέτρα του σκανδάλου φαίνεται να είναι ο Τζέιμς Καφετζής....οι εσωτερικές λοιπόν διαμάχες των μαχητών θα φέρουν αλλαγές!

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 3/3 στο Survivor

Η αποκλειστική μας πηγή λοιπόν, μπορεί να σας μεταφέρει με βεβαιότητα, πως απόψε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αναμένεται να κερδίσουν οι διάσημοι - κάνοντας μια πρώτη καλή αρχή μετά τις ήττες τους...Επομένως, οι μπλε θα είναι στη δυσάρεστη θέση να βγάλουν τον πρώτο συμπαίκτη τους στον τάκο.

Survivor spoiler 3/3 - Ποια ομάδα κερδίζει

Σε ποια θέση της κατάταξης βρίσκονται Γκέντσογλου & Παππάς; 2 παίκτες έφεραν 0 νίκες

Τα στατιστικά ωστόσο της βδομάδας, που έκλεισε για το Survivor μας έδειξαν άλλα από αυτά, που ομολογουμένως θα περιμέναμε για τους νέους παίκτες. Για την εβδομάδα (25/28-2) λοιπόν, βλέπουμε πρώτο στην κατάταξη τον Φάνη με 53 νίκες και στη συνέχεια τη Σταυρούλα με 23 νίκες.

Άχαστοι οι μαχητές, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα κατάφεραν να κερδίσουν σερί τρεις φορές τους διάσημους, χάνοντας μόνο την Τετάρτη 28/2 στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας.

Δείτε επίσης: ΣΚΑΙ: Αλλάζει ημέρα προβολής το Survivor - Κάθε πότε θα παίζει

Και τώρα πάμε προς το τέλος του πίνακα με τα στατιστικά των παικτών, καθώς βλέπουμε έναν άντρα και μία γυναίκα να έχουν φέρει μηδέν νίκες μέσα σε μία εβδομάδα. Ο λόγος για την Ευγενία και τον Νίκο, τις τελευταίες προσθήκες της παραγωγής.

Οι δύο μαχητές είχαν φανεί πολλά υποσχόμενοι και θα θέλαμε να πιστέψουμε, πως η κακή τους αγωνιστική απόδοση οφείλεται ίσως στο ότι δεν έχουν εγκλιματιστεί ακόμα και δεν έχουν εξοικειωθεί με τους στίβους μάχης.