Survivor trailer 4/3: «Η Μαριλίνα πριν από μια εβδομάδα...» - Ο Τζέιμς Καφετζής απομυθοποιεί την Βακονδίου!

Λέει αλήθεια; Ναι ή όχι;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 4/3: «Η Μαριλίνα πριν από μια εβδομάδα...» - Ο Τζέιμς Καφετζής απομυθοποιεί την Βακονδίου!

Η 9η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ ξεκίνησε με μια έκπληξη για τους Μαχητές αφού έχασαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κι αναγκάστηκαν να ρίξουν στον τάκο έναν τους συμπαίκτη. Η επιλογή αυτού του συμπαίκτη, ωστόσο, όπως είδαμε ήταν αρκετά εύκολη, αφού η ομάδα των Μαχητών πλέον αποτελείται από δυο υποομάδες. Η Μαριλίνα Βακονδίου ήταν ο αδύναμος κρίκος.

Ο Τζέιμς Καφετζής στο χθεσινό επεισόδιο κατηγορήθηκε για πολλά (δείτε εδώ τι έγινε) και στο σημερινό φαίνεται πως θα δώσει την απάντησή του και την δική του αλήθεια φέρνοντας στο φως της δημοσιότητάς ένα περιστατικό που συνέβη πίσω από τις κάμερες:

«Η Μαριλίνα πριν από μια εβδομάδα πάει στην Σταυρούλα και λέει ο Τζέιμς είπε να χάσουμε επίτηδες τον αγώνα για να μείνει στο γυναικείο. Εχθές στο συμβούλιο το αναφέρω εγώ στην Μαριλίνα και λέει ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο».

Δείτε επίσης: Survivor αποκάλυψη: Δεν το έδειξαν στο χθεσινό επεισόδιο - Τι είπε η Χατζηγεωργίου στην κάμερα όταν ψήφισε την φίλη της, Βακονδίου

Ο Τζέιμς ξεκάθαρα στοχοποιεί την Μαριλίνα, η οποία είναι έτοιμη να μονομαχήσει και να δείξει ποια πραγματικά είναι και αν αξίζει να βρίσκεται στο παιχνίδι ή όχι! Βέβαια, υπενθυμίζουμε πως δεν έχει κλειδώσει ακόμα πως η μονομαχία θα είναι γένους θηλυκού. Μπορεί με την σημερινή υποψηφιότητα, αν βγει άντρας να έρθουν ανατροπές. Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ SPOILER) και ποιος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση;

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor