MasterChef 8 4/3: Αυτό τα αλλάζει όλα - "Πάγωσαν" με τις απανωτές ανακοινώσεις

Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 4/3: Αυτό τα αλλάζει όλα -

Στο αποψινό (4/3) επεισόδιο του MasterChef 8 μία νέα έκπληξη περίμενε τους παίκτες. Όλοι τους συγκεντρώθηκαν για να μαγειρέψουν στην κουζίνα τους, με βάση το Mystery Box που περίμενε τον καθένα ξεχωριστά πάνω στους πάγκους, και εκεί είναι που ο Σωτήρης Κοντιζάς τους έκανε την ανακοίνωση.

Οι τρεις κριτές, γενικότερα, είχαν δηλώσει πως αυτός ο κύκλος θα είναι και ο πιο ανατρεπτικός μέχρι τώρα και δεν έκαναν πλάκα. Ο σεφ, λοιπόν, εξήγησε πως από σήμερα ανεβαίνει ο πήχης και τα πράγματα δυσκολεύουν. Όσοι καταφέρουν να συμπεριλάβουν και τα 12 υλικά που περιλαμβάνει το κουτί τους, θα έχουν στη διάθεσή τους 60 λεπτά για να μαγειρέψουν. Για κάθε υλικό που θα αφαιρούσαν όμως, ο χρόνος θα μειώνεται κατά 10 λεπτά.

Ανακοίνωση "βόμβα" από τον Σωτήρη Κοντιζά στο MasterChef 8

Πρέπει, έτσι, να σκεφτούν τι έχουν να χάσουν και τι να κερδίσουν. Και μιας που μιλάμε για όσα θα κερδίσουν... ο Σωτήρης Κοντιζάς "έσκασε" και δεύτερη βόμβα. Ο παίκτης που θα δημιουργήσει το καλύτερο πιάτο, θα βάλει 1.00 ευρώ στην τσέπη του, θα γίνει αρχηγός στη μία μπριγάδα, θα έχει το δικαίωμα επιλογής του αρχηγού της δεύτερης μπριγάδας, ενώ και οι δυο αρχηγοί θα έχουν ασυλία μέχρι και τη 12άδα!

Υπάρχει και κάτι ακόμη. Οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμη επιλογή στους διαγωνιζόμενους. Όποιος επιθυμούσε, μπορούσε να ανέβει στον εξώστη έχοντας ασυλία για απόψε, αλλά κανένα δικαίωμα στην αρχηγία και το χρηματικό έπαθλο.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικά γαλλικά μπροστά στην κάμερα του ριάλιτι - «Με είπε καραγκιόζη και μ@λ@κ@», «Θα ξεχειλίσει και θα γίνω πουτ@@α»

Ο Γιάννης τότε, δήλωσε στην κάμερα του STAR: «Και στη γέννα μαχόμουν, κρατούσα με τα χεράκια μου τον ομφάλιο λώρο, ήμουν δυνατός, έβαλα τα χέρια μου για να ζήσω τότε, αυτό κάνω και τώρα για να κρατηθώ στον διαγωνισμό», γεγονός που προκάλεσε τις αντιδράσεις των τηλεθεατών στο twitter.

Οι αντιδράσεις στο twitter