Survivor 4/3: «Κάθε φορά που ανοίγω το στόμα μου με κοροϊδεύετε!», «Ήρθες λες και θέλεις να με δείρεις» - Σταμάτησε ο αγώνας λόγω καβγά

Ο Ντάνιελ τα πήρε και ξέσπασε, αλλά κάπου έφταιξε κι αυτός...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 4/3: «Κάθε φορά που ανοίγω το στόμα μου με κοροϊδεύετε!», «Ήρθες λες και θέλεις να με δείρεις» - Σταμάτησε ο αγώνας λόγω καβγά

Ο αποψινός (4/3) αγώνας του Survivor, ξεκίνησε με αρκετές απώλειες, καθώς η Ασημίνα και ο Σάββας είναι τραυματισμένοι, η Δαλάκα έλειπε στον γιατρό μέχρι να δει τι της συμβαίνει, με τον Γιώργο Λιανό να επισημαίνει πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ενώ εκτός από τους μπλε έμεινε και ο Γιάννης Περπατάρης, παρόλο που οι γιατροί του έδωσαν την άδεια να αγωνιστεί.

Παρόλα αυτά, όλοι μπήκαν στον στίβο μάχης προσπαθώντας να τα δώσουν όλα ώστε να μη χρειαστεί να ψηφιστούν στο συμβούλιο αργότερα. Και λίγο πριν ο αγώνας τελειώσει, δημιουργήθηκε μία μεγάλη ένταση και όλα σταμάτησαν για λίγο.

Ο τσακωμός του Ντάνιελ με τους μπλε στο αποψινό (4/3) επεισόδιο του Survivor

Ο Ντάνιελ Νούρκα, αφού έχασε, είδε τους μαχητές να πανηγυρίζουν μπροστά του, κάτι που τον ενόχλησε πάρα πολύ, ενώ προηγουμένως ο ίδιος το έκανε και, μάλιστα, σε τραυματισμένο παίκτη των μπλε. Τότε φώναξε στον πάγκο τους και οι τόνοι ανέβηκαν.

«Κάθε φορά που ανοίγω το στόμα μου με κοροϊδεύετε!», έλεγε ο Ντάνιελ Νούρκα κατά του Γιάννη και του Φάνη. «Είσαι ερειστικός», του απάντησε ο Φάνης, «Ήρθες λες και θέλεις να με δείρεις μπροστά μου», συνέχισε. Εκείνος δεν το παραδεχόταν, ζήτησε συγγνώμη μόνο για το σημερινό σκηνικό, ενώ ο Φάνης επέμενε πως δεν έκανε κάτι λάθος. Η κουβέντα, ωστόσο δεν συνεχίστηκε για πολύ αφού έπρεπε να τελειώσει ο αγώνας και ο καθένας τους κατάλαβε τι εννοούσε η αντίθετη πλευρά.

Δείτε επίσης: Αναμενόμενο! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Τι είπε η Χατζηγεωργίου στην κάμερα όταν ψήφισε την φίλη της, Βακονδίου

Όπως είδαμε στο χθεσινό 3/3 επεισόδιο του Survivor, τα πράγματα στην παραλία των Μπλε δεν πάνε καθόλου καλά. Οι παίκτες έχουν χωριστεί πλέον σε δυο υποομάδες και μετά την ήττα τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, η Μαριλίνα Βακονδίου παρακίνησε τους δικούς της φίλους στο παιχνίδι να την ψηφίσουν, ξέροντας ότι θα ψηφιστεί κι από την... απέναντι όχθη!

Κατά την διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, ωστόσο, οι τηλεοπτικές κάμερες δεν έδειξαν την αιτιολογία της Χρύσας Χατζηγεωργίου όσον αφορά την ψήφο της στην... φίλη της, Μαριλίνα.

Υπενθυμίζουμε πως τα δυο κορίτσια ήταν πολύ κοντά από την αρχή του παιχνιδιού αλλά κατά την προσθήκη του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο παιχνίδι, χωρίστηκαν σε διαφορετικές υποομάδες.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, λοιπόν, η Χρύσα την στιγμή που ψήφισε την Μαριλίνα ανέφερε στις κάμερες χαρακτηριστικά «Σε ψηφίζω καθαρά για αγωνιστικούς λόγους, όντως κάνουμε παρέα, παρ' όλα αυτά απλά πράγματα που γίνονται στην καλύβα όχι απέναντι σε εμένα αλλά σε άλλα άτομα δεν με βρίσκουν σύμφωνη. Μεταξύ μας είμαστε πολύ καλά, αλλά καθαρά αγωνιστικά γιατί άμα δεν ψηφίζουμε αγωνιστικά χάνουμε τα έπαθλα και δεν τρώμε».