Survivor spoiler 4/3: Αναμενόμενο! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 4/3: Αναμενόμενο! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Στο αποψινό (4/3) επεισόδιο του Survivor θα γίνει μεγάλος χαμός, όπως προδίδει το trailer (δείτε το εδώ). Ο Τζέιμς Καφετζής τα βάζει με την Μαριλίνα Βακονδίου και φαίνεται πως δεν είναι η μόνη, αφού μετά το χθεσινό (3/3) επεισόδιο και η Χρύσα Χατζηγεωργίου ανέφερε κάτι για εκείνη που μπορεί να μην το έπαιξαν, αλλά εμείς το γνωρίζουμε (δείτε εδώ τι ειπώθηκε).

Πέρα, όμως, από όσα συμβαίνουν στην παραλία των διάσημων και των μαχητών, θα γίνει "μακελειό" και στον στίβο της αποψινής δοκιμασίας για τη νίκη της ασυλίας. Σας αποκαλύψαμε ήδη πως οι μπλε θα κερδίσουν και ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σας ποιος θα είναι και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor για αυτή την εβδομάδα

Οι κόκκινοι θα χρειαστεί να σκεφτούν πολύ καλά πως θα κινηθούν, αφού αυτή η ψηφοφορία μπορεί να καθορίσει και το φύλο των υποψηφίων. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, λοιπόν, φαίνεται πως θα σκεφτούν με βάση τις νίκες που έχει φέρει ο καθένας και πόσο βοηθά ο καθένας την ομάδα, γι' αυτό και θα καταλήξουν στην Ευγενία Μπόρλα, μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες, η οποία είχε 0 νίκες (δείτε εδώ τον πίνακα κατάταξης).

Γυναικεία υπόθεση, έτσι, θα είναι και αυτή την εβδομάδα η αποχώρηση. Μένει μόνο να δούμε ποιες ακόμη θα χρειαστεί να παίξουν ενάντια στην τελευταία και την Μαριλίνα που είναι η πρώτη υποψήφια της εβδομάδας. Τώρα που δεν διαλέγει και ο MVP θα είναι ακόμη πιο δύσκολα και έντονα τα πράγματα.

Ευγενία Μπόρλα Survivor

Ποια είναι η Ευγενία Μπόρλα

  • Ηλικία: 32 ετών
  • Ιδιότητα: Γυμνάστρια

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα όπου και διατηρεί το δικό της στούντιο γυμναστικής. Είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας και έχοντας πτυχίο της Ναυαγοσωστικής Σχολής βάζει ψηλά τον πήχη στους υδάτινους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου! Τα αθλήματα στα οποία έχει αφοσιωθεί τα τελευταία τρία χρόνια, είναι η ενόργανη γυμναστική και το crossfit. Της αρέσει πολύ στον ελεύθερο χρόνο της να κάνει ταξίδια με τη μηχανή της. Η ίδια λέει για τον εαυτό της ότι είναι δυναμική και «ξεροκέφαλη» και πως δυσκολεύεται να διαχειριστεί κάθε είδους ήττα. Αυτό που πιστεύει ότι θα την δυσκολέψει περισσότερο στο νησί είναι η συμβίωση με τους συμπαίκτες της. Στο Survivor έρχεται με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία για να κερδίσει το μεγαλύτερο στοίχημα για εκείνη.