Survivor 4/3: «Μας έχει πει ότι είναι ωραίο παιδί» - Ποιος Φάνης; Η νέα "κατάκτηση" της Χρύσας Χατζηγεωργίου

Καίει καρδιές και οι συμπαίκτες της την "ξεμπρόστιασαν"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 4/3: «Μας έχει πει ότι είναι ωραίο παιδί» - Ποιος Φάνης; Η νέα

Στο αποψινό (4/3) επεισόδιο του Survivor ξεκίνησαν υπονοούμενα για ένα νέο ειδύλλιο στο ριάλιτι, στο οποίο πρωταγωνιστές είναι ο Νίκος Ρικουνάκης και η Χρύσα Χατζηγεωργίου. Ενώ όλα έδειχναν πως κάτι υπήρχε ανάμεσα στη δεύτερη και τον Φάνη Μπολέτση (δείτε εδώ), όταν ο Αλέξης Παππάς ρώτησε τον Νίκο που χάθηκε όλο το βράδυ και εάν ήταν με την παίκτρια των μπλε (δείτε εδώ τι του απάντησε), τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.

Μάλιστα, στο συμβούλιο που ακολούθησε, η ερώτηση που έκανε ο Γιώργος Λιανός στον παίκτη των κόκκινων, "φούντωσε" τις φήμες. Ο παρουσιαστής, συγκεκριμένα, τον ρώτησε εάν χάρηκε που παρέμεινε εκείνη στο παιχνίδι, με τον Τζέιμς να πετάγεται και να λέει τότε: «Είναι κρυφο-μπλέ ή κρυφο-Χρύσα».

"Έκαψαν" την Χρύσα για τα συναισθήματά της απέναντι στον Νίκο στο συμβούλιο του Survivor

«Τα μάτια του έλαμψαν», επισήμανε με την σειρά του ο Αλέξης Παππάς, με την Χρύσα να απαντά: «Δεν έχω δει κάτι εγώ». Οι συμπαίκτες της, όμως, την "έκαψαν" τότε, αφού δήλωσαν: «Μας έχει πει ότι είναι ωραίο παιδί...». Για να μην αισθανθούν, όμως, περισσότερη αμηχανία απ' ότι αισθάνονταν ήδη, σταμάτησαν την κουβέντα εκεί.

Εκείνη, βέβαια, έχει σχέση έξω από το παιχνίδι...

Όπως έχουμε δει μέσα από το προφίλ της Χρύσας στο Instagram, της αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Μάλιστα, λίγο πριν μπει στο Survivor ταξίδεψε στην Ρώμη μαζί με τον σύντροφό της και δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφθηκαν και τα μαγαζιά από τα οποία ψώνισαν. Gucci και Dior είναι σίγουρα από τους αγαπημένους της οίκους, αφού έπαιρνε δυο - δυο τις τσάντες.

«Μπορεί να είμαι η μικρότερη στην ηλικία αλλά δεν θα αφήσω κανέναν να με χειραγωγήσει. Θα κάνω τα πάντα για να παραμείνω στο παιχνίδι και να φύγουν πρώτα όλοι οι άλλοι» έχει πει η ίδια στο εισαγωγικό trailer του Survivor και όπως φαίνεται έλεγε αλήθειες... αφού κατάφερε να κερδίσει μέχρι και την Δαλάκα.

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου του Survivor σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της

Χρύσα Χατζηγεωργίου - Survivor 2024 Φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Ρώμη

Χρύσα Χατζηγεωργίου - Survivor 2024 Τα gucci δώρα από τον σύντροφό της

Χρύσα Χατζηγεωργίου - Survivor 2024 Τα dior δώρα από τον σύντροφό της