Survivor highlights 3/3: Ζευγάρι Μπολέτσης και Χατζηγεωργίου; - Τα κλάματα και τα κουτσομπολιά

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 3/3: Ζευγάρι Μπολέτσης και Χατζηγεωργίου; - Τα κλάματα και τα κουτσομπολιά

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor προβλήθηκε χθες 3/3 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Βγήκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ έγιναν και πάρα πολλά αποκαλύψεις... Έχουμε όλα τα highlights!

Αναλυτικά τα 3/3 highlights του Survivor

Ξέσπασε σε κλάματα η Άιρα - «Από εδώ και πέρα δεν θα ασχοληθώ ξανά...»

Ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 3/3, το πρώτο επεισόδιο του Survivor, για αυτή την εβδομάδα. Οι τόνοι ανέβηκαν από τα πρώτα λεπτά καθώς τέθηκε από τους παίκτες της μπλε ομάδας, το θέμα της συμπεριφοράς του Γιάννη Περπατάρη.

Δείτε επίσης: Survivor trailer 4/3: «Η Μαριλίνα πριν από μια εβδομάδα...» - Ο Τζέιμς Καφετζής απομυθοποιεί την Βακονδίου!

Συγκεκριμένα, οι συμπαίκτες του θεωρούν ότι είναι αρκετά απότομος και ότι όταν έχει νεύρα βγαίνει εύκολα εκτός εαυτού δημιουργώντας αναστάτωση. Μάλιστα στην προσωπική της συνέντευξη η Άιρα έβαλε τα κλάματα καθώς θεωρεί ο παίκτης έχει πρόβλημα μαζί της και ξεσπά συνέχεια πάνω της.

«Πιεζόμαστε αρκετά εδώ με την συμβίωση, τον τρόπο ζωής και το φαγητό, είναι λίγο δύσκολο και όλοι έχουμε μία υπομονή μέχρι ένα όριο. Ο Γιάννης έχει αρχίσει και έχει μια αρνητική συμπεριφορά προς εμένα, προσπαθώ πολύ να την δικαιολογώ αλλά από εδώ και πέρα δεν θα ασχοληθώ ξανά...» είπε η παίκτρια της μπλε ομάδας.

«Ίσως θα δούμε το χρώμα μωβ...» - Οι νέοι έρωτες και τα "κουτσομπολιά" των παικτών

Νέοι έρωτες φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να ξεπροβάλλουν στο Survivor, με τους παίκτες να έχουν αρχίσει να έρχονται πιο κοντά, το τελευταίο διάστημα. Στο αποψινό επεισόδιο, μπλε και κόκκινοι έχουν αρχίσει να "πετούν" υπονοούμενα για τις σχέσεις που έχουν ορισμένοι παίκτες μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Μαρία Αντωνά υπονοούν ότι Φάνης Μπολέτης και η Χρύσα Χατζηγεωργίου έχουν κάτι παραπάνω από φιλικό. Μάλιστα ο παίκτης ήταν και η κινητήριος δύναμη που ώθησε την Χρύσα να παλέψει σκληρά και να παραμείνει στο παιχνίδι στην μονομαχία της προηγούμενης εβδομάδας.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Παππάς προξενεύει τον δικό του παίκτη, τον Νίκο, λέγοντας: «Κάθε μέρα και πιο κοντά Νίκος και Χρύσα. Ίσως θα δούμε το χρώμα μωβ να έρχεται στην επιφάνεια!»

"Εισέβαλαν" οι νέοι παίκτες

Την είσοδο τους έκαναν οι δύο νέοι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας. Πρόκειται για τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους ο οποίος μπήκε στην ομάδα των διασήμων και τον Παντελή Γιαννακάκη, το νέο παίκτη των μπλε.

Πρώτος εμφανίστηκε ο Παντελής ο οποίος πέτυχε τους παίκτες της μπλε ομάδας επάνω σε καβγά. Ωστόσο η ένταση σταμάτησε για λίγο προκειμένου να καλώς ορίσουν τον νέο τους συμπαίκτη.

Δείτε επίσης:16 επώνυμοι επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι: Τα ιλιγγιώδη ποσά και η παραμυθένια ζωή στην τηλεόραση

Στην συνέχεια, ο Γιώργος, εμφανίστηκε στην παραλία των κόκκινων. «Η μόνη φορά που βρέθηκα σε αντίστοιχη περίπτωση ήταν όταν πήγα στον στρατό. Ένα κομβικό κομμάτι στη ζωή μου ήταν να υπηρετήσω στις ειδικές δυνάμεις στους αλεξιπτωτιστές. Έμαθα πάρα πολλά ήταν ένα αντίστοιχο Survivor...»

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία

Έναν αγώνα γεμάτο αγωνία και ανατροπές παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής. Η νίκη κρίθηκε "στον πόντο" αφού και οι δύο ομάδες πάλεψαν σκληρά για να μπορέσουν να κατακτήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ποια θα είναι η νικήτρια ομάδα. Μετά από έναν ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο μάχης, οι Διάσημοι κατάφεραν να πάρουν την ασυλία. Υπενθυμίζουμε ότι πρώτο το youweekly, είχε δώσει το spoiler, για το αποτέλεσμα το οποίο και πάλι επιβεβαιώθηκε. Οι κόκκινοι αφιέρωσαν την νίκη τους στην Κατερίνα Δαλάκα η οποία απουσιάζει καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού οι Μαχητές κλήθηκαν να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση. Μετά την ψηφοφορία τους, ο Γιώργο Λιανός ανακοίνωσε ότι η Μαριλίνα Βακονδίου θα είναι εκείνη που θα διεκδικήσει την θέση της στο παιχνίδι.