Survivor spoiler 5/3: Ο ΧΑΜΟΣ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία απόψε

Μέχρι στιγμής είναι 1-1! Αυτή ποιος θα την πάρει;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 5/3: Ο ΧΑΜΟΣ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία απόψε

Το Survivor είναι όντως το παιχνίδι της ανατροπής! Μπορεί η εβδομάδα να ξεκίνησε δυναμικά για τους Κόκκινους που παρά το γεγονός πως η Κατερίνα Δαλάκα ήταν απούσα από τον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμού κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, αλλά η συνέχεια δεν τους ευνόησε τόσο αφού την δεύτερη ασυλία την έχασαν μέσα από τα χέρια τους δίνοντας την ευκαιρία στους Μπλε να καθίσουν αναπαυτικά στο συμβούλιο του νησιού, σε ένα συμβούλιο που έγινε ο κακός χαμός λίγο πριν ψηφιστεί ως υποψήφια προς αποχώρηση η Γεωργία Μπόρλα (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη).

Συμπέρασμα από όλα αυτά; Οι ασυλίες μέχρι στιγμής είναι μοιρασμένες αλλά οι σχέσεις των Μαχητών είναι πολύ τεταμένες. Θα καταφέρουν με τα τόσα νεύρα που επικρατούν στην παραλία να κάνουν την ανατροπή και να κερδίσουν σερί την τρίτη ασυλία; Το Youweekly.gr έχει την απάντηση!

Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία του Survivor

Η πηγή μας πλέον είναι σίγουρη και δεν χωρά αμφιβολία περί τούτου! Μπορεί στην ομάδα των Μπλε να επικρατεί ένα ψυχολογικός χαμός με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να μαζεύει τα πράγματά του και να αποχωρεί από την καλύβα (δείτε εδώ το trailer που το δείχνει!) αλλά οι Κόκκινοι σημειώνουν σοβαρές απώλειες στον αγωνιστικό χώρο, απώλειες που τελικά θα τους κοστίσουν!

Η Δαλάκα, η Ασημίνα και ο Σάββας είναι εκτός! Οι μπλε θα πάρουν την τρίτη ασυλία άρα ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι από την ομάδα των Κόκκινων. Ποιος θα είναι άραγε;