Survivor 4/3: Γυναικεία υπόθεση - Αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Είχαν δίκιο που την ψήφισαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 4/3: Γυναικεία υπόθεση - Αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Το αποψινό (4/3) επεισόδιο του Survivor έληξε με την ψηφοφορία των κόκκινων, αφού ήταν και εκείνοι οι οποίοι έχασαν τον αγώνα που προηγήθηκε με διαφορά. Ένας ένας έγραψαν το όνομα του παίκτη που σκέφτηκαν πως θα τους ωφελούσε εάν έφευγε από το παιχνίδι και ο Γιώργος Λιανός διάβασε έναν έναν τους πάπυρους.

Ακούστηκε και το όνομα του Νίκου Ρικουνάκη, ο οποίος έχει ξεκινήσει ένα love story με την Χρύσα Χατζηγεωργίου, ωστόσο μίας γυναίκας επικράτησε, καθορίζοντας έτσι πως η υπόθεση θα είναι γυναικεία όσον αφορά στην δοκιμασία της αποχώρησης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7/3.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor

Επιβεβαιώνοντας το youweekly.gr, δεύτερη υποψήφια αναδείχθηκε η Ευγενία Μπόρλα, η οποία από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι, μέχρι και σήμερα, δεν έχει καταφέρει να φέρει καμία νίκη για την ομάδα της, επομένως θεωρήθηκε δίκαια η απόφαση των διάσημων.

Η Έλενα Αμανατίδου ''καρφώνει'' τη Δαλάκα

Η Έλενα Αμανατίδου ήταν καλεσμένη τη Δευτέρα 4/3 στην εκπομπή Fay's Time με την πρώην παίκτρια Survivor να μιλάει για την παραμονή της στο παιχνίδι αλλά και για την αποχώρηση της, που τη στέρησε την εμπειρία που ήθελε τόσο να ζήσει.

Ανάμεσα σε όσα σχολίασε η αθλήτρια την είδαμε να στέκεται στη μονομαχία και κυρίως στην επιλογή της Κατερίνας Δαλάκα την ημέρα του αγώνα. Χαρακτηριστικά η Έλενα τόνισε, πως επιλέχθηκε ένας στόχος, τον οποίο εκείνη δεν είχε ρίξει ποτέ στους στίβους μάχης.

Επίσης, η ίδια συνεχίζει να μην αντιλαμβάνεται τον τρόπο με τον οποίο η Δαλάκα διάλεξε παίκτρια από τους μαχητές ως υποψήφια προς αποχώρηση, καθώς δεν ευνοήθηκε η Αμανατίδου.

Δείτε επίσης: Survivor: Τα χρήματα που πήρε η Έλενα Αμανατίδου μετά την αποχώρηση της

«Γενικώς είναι κακό να μπαίνεις στην αρχή, γιατί είσαι ο πρώτος που θα ψηφιστεί. Υπήρχαν και άλλοι στόχοι σχετικά με τη μονομαχία, που θα μπορούσα να έχω ευνοηθεί. Η επιλογή της Χρύσας από την Κατερίνα ήταν ρίσκο για εμάς. Είχε ανέβει η Χρύσα. Ρίσκο και για τη Μαρία, δυσκολεύτηκε. Ρίσκο και για εμένα, που δεν είχα ρίξει ποτέ κρίκο. Θα μπορούσε να βγάλει την Άιρα στη μονομαχία. Με την Ασημίνα εκτός, γιατί ρίσκαρε να χάσει εμένα ή τη Μαρία;», είπε αρχικά η Έλενα Αμανατίδου.

«Είχα με τη Δώρα ένα πολύ δυνατό χτύπημα», είπε σε άλλο σημείο.

Όσο για τον Αλέξη Παππά η Αμανατίδου ανέφερε: «Είναι πολύ έξυπνος μπορεί να ελίσσεται όπως θέλει. Όταν είχε μπει μου είχε πει να τον αφήσω να μιλήσει με την Ασημίνα, ήταν κάπως και δεν προσπάθησα ξανά να έρθω σε επαφή».