Survivor: «Σύντροφε Χρύσας τι έχεις να πεις για την κοπέλα σου; Τζάμπα απειλείς με μηνύσεις» - Σάλος στο twitter μετά το χειροφίλημα Χατζηγεωργίου & Ρικουνάκη

«Τέρμα άβολο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor: «Σύντροφε Χρύσας τι έχεις να πεις για την κοπέλα σου; Τζάμπα απειλείς με μηνύσεις» - Σάλος στο twitter μετά το χειροφίλημα Χατζηγεωργίου & Ρικουνάκη

Το τρίτο επεισόδιο του Survivor για αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε στις 21:00 το βράδυ, όπως κάθε φορά, και από τα πρώτα λεπτά οι τηλεθεατές βρήκαν πολλά για να σχολιάσουν. Αρχικά, έριξαν γέλιο με τον Τζέιμς Καφετζή, διότι θεωρούν πως ζει σε ψευδαισθήσεις και νομίζει πως όλα γυρίζουν γύρω του, αλλά στη συνέχεια ακολούθησε καταιγισμός μηνυμάτων για το ειδύλλιο που εκτυλίσσεται στο παιχνίδι.

Αυτό αφορά τον Νίκο Ρικουνάκη και την Χρύσα Χατζηγεωργίου. Παρόλο που εκείνη έχει σχέση, ο πρώτος της δείχνει το ενδιαφέρον του, χωρίς δισταγμό πια και, μάλιστα, γονάτισε μπροστά της και της φίλησε το χέρι πριν τον αγώνα (δείτε εδώ το βίντεο). Και όσο η ίδια δεν μιλάει και δεν αντιστέκεται, ο σύντροφός της έξω από το ριάλιτι ξεσπάει στα κανάλια (δείτε εδώ όσα είπε), με αποτέλεσμα όλο αυτό να εξοργίζει το κοινό.

Οι αντιδράσεις στο twitter για το ειδύλλιο Ρικουνάκη - Χρύσας στο Survivor

Αυτός είναι ο σύντροφός της!

Όπως έχουμε δει μέσα από το προφίλ της Χρύσας στο Instagram, της αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Μάλιστα, λίγο πριν μπει στο Survivor ταξίδεψε στην Ρώμη μαζί με τον σύντροφό της και δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφθηκαν και τα μαγαζιά από τα οποία ψώνισαν. Gucci και Dior είναι σίγουρα από τους αγαπημένους της οίκους, αφού έπαιρνε δυο - δυο τις τσάντες.

«Μπορεί να είμαι η μικρότερη στην ηλικία αλλά δεν θα αφήσω κανέναν να με χειραγωγήσει. Θα κάνω τα πάντα για να παραμείνω στο παιχνίδι και να φύγουν πρώτα όλοι οι άλλοι» έχει πει η ίδια στο εισαγωγικό trailer του Survivor και όπως φαίνεται έλεγε αλήθειες... αφού κατάφερε να κερδίσει μέχρι και την Δαλάκα.

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου του Survivor σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της

Χρύσα Χατζηγεωργίου - Survivor 2024 Φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Ρώμη

Χρύσα Χατζηγεωργίου - Survivor 2024 Τα gucci δώρα από τον σύντροφό της