MasterChef 8 5/3: Εκτός ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Το τηλεφώνημα στον Σωτήρη Κοντιζά στον αέρα του STAR

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 5/3: Εκτός ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Το τηλεφώνημα στον Σωτήρη Κοντιζά στον αέρα του STAR

Παράλληλα με το Survivor στο οποίο γίνεται ο κακός χαμός, απόψε (5/3) το βράδυ παίζει και το MasterChef 8. Το επεισόδιο αυτό ξεκίνησε με απώλειες. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν απών. Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης δεν ανέφεραν κάτι αρχικά, ωστόσο δέχθηκαν ένα τηλεφώνημα από εκείνον και μετά από την συνομιλία που είχαν έγινε αντιληπτό πως ο διάσημος σεφ είναι άρρωστος.

Ο ίδιος τους τηλεφώνησε, συγκεκριμένα, όσο οι δυο τους έκαναν τις βόλτες τους στους πάγκους των παικτών, και το γεγονός πως ο τελευταίος του ευχήθηκε περαστικά, πρόδωσε την κατάστασή του. Τον ρώτησε, μάλιστα εάν μπορεί να μιλήσει, με αποτέλεσμα να φαίνεται πως ο "θείος" έχει κάποιο κρύωμα και πιθανώς να έχει πρόβλημα με το αναπνευστικό του. Η κατάστασή του, όμως, δεν είναι σοβαρή και γι' αυτό ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να τον "πειράξει", όπως του αρέσει να κάνει άλλωστε.

Το τηλεφώνημα του Λεωνίδα Κουτσόπουλο στον Κοντιζά στον αέρα του MasterChef 8

Και ενώ οι κριτές έκαναν τον χαβαλέ τους, οι παίκτες σχολίαζαν τα ματσαρίσματα που έκανε ο Γιάννης, ως αρχηγός της μπορντό μπριγάδας.

«Πιστεύω ότι μας έβαλε μαζί με την Τάνια για να μας διχάσει. Είναι πολύ μ@λ@κ@ς, δεν θα του περάσει όμως. Έχει πολλά απωθημένα ως άνθρωπος, πρέπει να πάει σε έναν γιατρό για να τα λύσει», ανέφερε η Βιβή.

Η διάρρηξη που έγινε σπίτι του

Δύσκολες στιγμές πέρασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καθώς ο κριτής του MasterChef και επιτυχημένος σεφ, έπεσε θύμα διάρρηξης. Ληστές μπήκαν στο σπίτι που μένει με την Χρύσα Μιχαλοπούλου και τον γιο τους στην περιοχή της Παλλήνης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο άγνωστοι εισέβαλαν στην τριώροφη μονοκατοικία τους και αφαίρεσαν χρήματα και αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα δεν ήταν κανείς μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα. Μάλιστα, το γύρισμα εκείνης της ημέρας 23/2, για το MasterChef, ακυρώθηκε (δείτε εδώ τα 22/2 highlights του επεισοδίου).

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Χρύσα Μιχαλοπούλου