MasterChef 8 5/3: «Θα ήθελα να αποχωρήσω από τον διαγωνισμό» - Άναυδοι κριτές και παίκτες με την διαγωνιζόμενη που βγήκε εκτός εαυτού

Ποιος είναι ο νέος υποψήφιος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 5/3: «Θα ήθελα να αποχωρήσω από τον διαγωνισμό» - Άναυδοι κριτές και παίκτες με την διαγωνιζόμενη που βγήκε εκτός εαυτού

Άλλη μία δοκιμασία ολοκληρώθηκε στο αποψινό (5/3) επεισόδιο του MasterChef 8. Κάποιοι παίκτες εντυπωσίασαν, αλλά τα πήγαν μέτρια και κάποιοι δεν τα πήγαν καθόλου καλά. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει η Βιβή, η οποία δεν άντεξε στο άκουσμα πως το πιάτο της είχε ξανά αδυναμίες.

Η ίδια, λοιπόν, την ώρα που οι κριτές εξηγούσαν τι πήγε λάθος, προσπαθούσε να σκεφτεί τι θα κάνει και η μόνη σκέψη που πέρναγε από το μυαλό της ήταν να τα παρατήσει και να αποχωρήσει μια και καλή από το παιχνίδι. Και αυτό έκανε. Ζήτησε να φύγει.

Τι συνέβη με την οικειοθελή αποχώρηση της Βιβής από το MasterChef 8

«Πάλι τα έχω κάνει σκατά; Εντάξει, δεν υπάρχει αυτό. Θα ζητήσω να βγάλω την ποδιά μου τώρα και να φύγω. Σηκώνω το χέρι και τους λέω ότι αποχωρώ», είπε στον φίλο της, Λευτέρη, που ήταν δίπλα της, με εκείνον να προσπαθεί να την ηρεμήσει, χωρίς αποτέλεσμα.

«Θα ήθελα να αποχωρήσω από τον διαγωνισμό, διότι δεν αποδίδουν οι προσπάθειές μου, νιώθω ότι δεν τα πάω καλά και μένω πίσω. Από το να με σώζουν οι δοκιμασίες αποχώρησης… Με παίρνει πάρα πολύ από κάτω. Το θέμα είναι να ευχαριστιέμαι αυτό που κάνω», είπε τότε, αφού πήρε λίγο θάρρος, με την επιτροπή να της επισημαίνει πως καλό θα ήταν να μην το κάνει, καθώς όλοι έχουν αδύναμες στιγμές και από τα λάθη μαθαίνουν. Φάνηκε, λοιπόν, πως πείστηκε από τα λόγια τους.

«Έχει κάνει ένα σούσουρο από το πουθενά, όλο για το θεαθήναι. Μας έχει πρήξει τα..., πάρε τον π@@λο να τελειώνουμε ρε φίλε!», ξέσπασε τότε ο Γιάννης μιλώντας στην κάμερα.

Δείτε επίσης: Εκτός ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Το τηλεφώνημα στον Σωτήρη Κοντιζά στον αέρα του STAR

Ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Και αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, οι μπορντό που έχασαν, προχώρησαν σε ψηφοφορία για να αναδείξουν τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η κάλπη, λοιπόν, έδειξε τον Χρήστο.