Survivor 5/3: Κέρδισαν ασυλία και φαγητό - Αυτή η ομάδα πάει χαμένη στο συμβούλιο

Με σκορ 10-8

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 5/3: Κέρδισαν ασυλία και φαγητό - Αυτή η ομάδα πάει χαμένη στο συμβούλιο

Άλλος ένας αγώνας του Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 5 Μαρτίου και μία ομάδα πηγαίνει στο συμβούλιο ήσυχη, ενώ η άλλη κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ήταν μία έντονη μάχη, με τους κόκκινους και τους μπλε να το πηγαίνουν πόντο πόντο σε κάποιο σημείο, όμως, στο τέλος έγινε η ανατροπή.

Και οι δυο πλευρές έχουν από μία υποψήφια γυναίκα προς αποχώρηση, ωστόσο κάποια θα χρειαστεί να ψηφίσει και μία δεύτερη. Αυτοί θα είναι οι διάσημοι, οι οποίο έμειναν πίσω με οκτώ πόντους, αφήνοντας τους μαχητές να φτάσουν τους δέκα, όπως σας είχε αποκαλύψει το youweekly.gr νωρίτερα. Πέρα από την ασυλία, βέβαια, οι νικητές, κέρδισαν και μία μερίδα φαγητό.

Η νίκη των μπλε απόψε (5/3) στο Survivor

Οι αντιδράσεις στο twitter για το ειδύλλιο Ρικουνάκη - Χρύσας

Το τρίτο επεισόδιο του Survivor για αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε στις 21:00 το βράδυ, όπως κάθε φορά, και από τα πρώτα λεπτά οι τηλεθεατές βρήκαν πολλά για να σχολιάσουν. Αρχικά, έριξαν γέλιο με τον Τζέιμς Καφετζή, διότι θεωρούν πως ζει σε ψευδαισθήσεις και νομίζει πως όλα γυρίζουν γύρω του, αλλά στη συνέχεια ακολούθησε καταιγισμός μηνυμάτων για το ειδύλλιο που εκτυλίσσεται στο παιχνίδι.

Αυτό αφορά τον Νίκο Ρικουνάκη και την Χρύσα Χατζηγεωργίου. Παρόλο που εκείνη έχει σχέση, ο πρώτος της δείχνει το ενδιαφέρον του, χωρίς δισταγμό πια και, μάλιστα, γονάτισε μπροστά της και της φίλησε το χέρι πριν τον αγώνα (δείτε εδώ το βίντεο). Και όσο η ίδια δεν μιλάει και δεν αντιστέκεται, ο σύντροφός της έξω από το ριάλιτι ξεσπάει στα κανάλια (δείτε εδώ όσα είπε), με αποτέλεσμα όλο αυτό να εξοργίζει το κοινό.