My Style Rocks 6/3: «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η συμπεριφορά!», «Είμαι σε σοκ, δεν θέλω να τον ξαναδώ έτσι» - Έξαλλος ο Γαβαλάς, σε αμηχανία η Καζαντζόγλου

Σπάνια βλέπουμε αυτή την πλευρά του σχεδιαστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks 6/3: «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η συμπεριφορά!», «Είμαι σε σοκ, δεν θέλω να τον ξαναδώ έτσι» - Έξαλλος ο Γαβαλάς, σε αμηχανία η Καζαντζόγλου

Ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος έκανε μία από τις πιο εκκεντρικές του εμφανίσεις σήμερα, Τετάρτη 6 Μαρτίου, στο My Style Rocks, αφήνοντας άφωνη την Κατερίνα Καραβάτου (δείτε εδώ τι του είπε μόλις τον είδε), εκνευρίστηκε με μία από τις διαγωνιζόμενες και έβγαλε έναν άλλο εαυτό στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Ο διάσημος σχεδιαστής τα έβαλε συγκεκριμένα με την Casablanca, όχι για τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει και να παρουσιάσει, αλλά για την συμπεριφορά της απέναντι στις συμπαίκτριές της, στην οποίες μιλάει χωρίς σεβασμό, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Έξαλλος ο Γαβαλάς, σε σοκ η Καζαντζόγλου στο My Style Rocks

«Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η συμπεριφορά! Κουνιέσαι πάρα πολύ και έχεις έναν ενθουσιασμό τρελό. Ξέρω ότι η ένταση σου είναι δομημένη διαφορετικά αλλά αυτό δεν δείχνει σεβασμό, ειδικά σε εμάς εδώ. Γιατί πρέπει να το κάνεις αυτό; Δηλαδή γιατί δεν είμαστε εδώ όλοι σε μια διάθεση να ακούσουμε τον άλλον και να απαντήσουμε; Εσύ ειδικά οφείλεις να μας δείχνεις πως είναι ένα ντύσιμο σωστό για να πάμε κάπου.

Με ωραίο τρόπο γιατί οι κοπέλες αυτές δεν έχουν ούτε στιλίστες ούτε τίποτα. Εσύ όμως μέσα σου έχεις μια στιλίστρια, καλώς ή κακώς. Οφείλεις λοιπόν να εξηγείς καλά τα πράγματα. Δεν το καταλαβαίνω το… σαν να έχεις καταπιεί σεισμό και το έχω ξαναπεί κι άλλη φορά. Δεν το δέχομαι! Επειδή ξέρω και ότι δεν είσαι τέτοιο κορίτσι, δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνεις αυτό. Τις μισείς όλες; Τις υποτιμάς; Για ποιο λόγο; Γιατί, λοιπόν, είσαι εδώ; Συγγνώμη, αλλά γιατί δεν τα εξηγείς σωστά; Πες οποιαδήποτε βλακεία, μία δικαιολογία.

Δηλαδή τι κριτική πρέπει να κάνουμε εμείς τώρα; Πες μου, σε παρακαλώ. Εγώ δεν θέλω να κρίνω τίποτα. Συγγνώμη. Σου δίνω απλά αυτόν τον βαθμό, έτσι απλά για να έχεις έναν βαθμό και τίποτα παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά και της έβαλε 1.

Τον λόγο πήρε τότε η Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία τα έχασε για λίγο και δήλωσε: «Είμαι σε σοκ! Είμαι σε σοκ, πραγματικά. Ο κ. Γαβαλάς δεν έχει ξανακάνει τέτοια έκρηξη και εγώ δουλεύω μαζί του από τα 15 μου».

«Και είναι και ήπια, να το ξέρεις κι εσύ! Συγγνώμη τώρα, αλλά θέλω να δω τι θα κρίνεις με όλο αυτό το φέρσιμο που έχει κάνει», συμπλήρωσε εκείνος, με το μοντέλο να επισημαίνει στην διαγωνιζόμενη: «Ούτε στα backstage δεν σε έχω δει έτσι. Συγκεντρωθείτε όλες, δεν θέλω να ξαναδώ τον Λάκη Γαβαλά έτσι».