Survivor 6/3: «Ήρθε η Σταυρούλα off camera και μου ανέφερε μόνη της ότι η Μαριλίνα...» - Όλη η αλήθεια για την Χρυσαειδή, την ξεμπρόστιασαν!

Φάνηκαν οι πραγματικές τις προθέσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 6/3: «Ήρθε η Σταυρούλα off camera και μου ανέφερε μόνη της ότι η Μαριλίνα...» - Όλη η αλήθεια για την Χρυσαειδή, την ξεμπρόστιασαν!

Αφού τελείωσε ο αποψινός (6/3) αγώνας του Survivor (δείτε εδώ γιατί δεν έγινε συμβούλιο), οι παίκτες των δύο ομάδων επέστρεψαν στις παραλίες και τις καλύβες τους. Εκεί ξεκίνησαν να συζητούν όλα όσα συνέβησαν προηγουμένως μπροστά, αλλά κυρίως πίσω από τις κάμερες. Τότε έγινε μία σοβαρή αποκάλυψη για την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η Αναστασία Τσέρου, που είναι και μία από τις τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση, αποκάλυψε στις συμπαίκτριές της, συγκεκριμένα, πως η παίκτρια των μπλε την πλησίασε λίγο πριν φύγουν από τον στίβο μάχης και την ρώτησε εάν είχε διαλέξει κάποιο στόχο για την δοκιμασία της αποχώρησης, χωρίς να γνωρίζει τα στατιστικά.

Το αληθινό πρόσωπο της Σταυρούλας στο Survivor

Της είπε, μάλιστα, σε ποιο στόχο δεν είναι καλή η συμπαίκτριά της, Μαριλίνα Βακονδίου, ώστε να διαλέξει εκείνος και έτσι να την διώξει. Την ξεμπρόστιασε, λοιπόν, φανερώνοντας τις πραγματικές της προθέσεις. Δεν γνώριζε, όμως, ότι αυτό θα της γυρίσει boomerang, αφού τους διάσημους τους συμφέρει να μείνει εκείνη, διότι είναι αδύναμη αγωνιστικά.

«Μετά το τέλος του αγωνίσματος ήρθε η Σταυρούλα off camera -που δεν μου έχει ξαναμιλήσει ποτέ, ούτε καλή επιτυχία δεν λέει - να με ρωτήσει αν έχω διαλέξει στόχο. Που μόλις χάσαμε, δεν γνωρίζουμε στατιστικά, τίποτα...
Και μου ανέφερε μόνη της ότι η Μαριλίνα δεν είναι καλή στον στόχο με τα τοτέμ και τα σακίδια», είπε χαρακτηριστικά η Αναστασία και συμπλήρωσε μιλώντας στην ομάδα της: «Ξεκίνησε την κουβέντα και μου λέει μη παρατήσετε την μονομαχία με την Ευγενία».

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Άγριος καυγάς με Χρυσαειδή και Περπατάρη πίσω από τις κάμερες - Τι συνέβη