Survivor spoiler 7/3: Δίκαιο; Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler 7/3: Δίκαιο; Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού

Ακόμα ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor θα παρακολουθήσουμε απόψε 7/3 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Με τις εβδομάδες που έχουν περάσει από την πρεμιέρα να είναι πολλές, πολλές είναι και οι εντάσεις, οι κλίκες και οι κόντρες που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στους παίκτες.

Από τις πιο μεγάλες κόντρες είναι αυτή ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Τζέιμς Καφετζή. Δεν υπάρχει επεισόδιο που ο ένας δεν πικάρει τον άλλον ώστε να τον φτάσει στα όρια του και να του "σπάσει" την ψυχολογία.

Μάλιστα, και στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τον παίκτη της Μπλε ομάδας να τσιγκλάει την παίκτρια των Κόκκινων με μια ατάκα... κάτω από την μέση. Η τακτική του επίσης θα πιάσει! (δείτε εδώ το trailer).

Φορτισμένο γενικά το κλίμα είναι και λόγω του αγώνα που θα δοθεί για να αποχωρήσει μια παίκτρια από το Survivor και να επιστρέψει στο σπίτι της. Οι κόκκινοι μπορεί να κέρδισαν την πρώτη ασυλία, ωστόσο έχασαν τις υπόλοιπες τρεις με αποτέλεσμα 3 να είναι και οι συμπαίκτριες τους που κινδυνεύουν να γυρίσουν σπίτι τους.

Συγκεκριμένα, η Μαριλίνα Βακονδίου, η Ευγενία Μπόρλα, η Αναστασία Τσέρου και η Μαρία Αντωνά πρέπει να τα δώσουν όλα για όλα στο στίβο μάχης με σκοπό την παραμονή τους στο παιχνίδι. Εμείς στο Youweekly.gr ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ποια φαίνεται πως θα αποχωρήσει.

Αυτή η ομάδα του Survivor κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Πάμε όμως να δούμε τώρα ποια ομάδα θα καταφέρει να υπερισχύσει και να κερδίσει το έπαθλο φαγητού του Survivor! Oι Κόκκινοι θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν και να φάνε, καθώς αυτή την ομάδα κατάφεραν να πάρουν μόνο μια νίκη. Από την άλλη οι Μπλε είναι ζεστοί και λόγω των νικών τους έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Η ομάδα λοιπόν που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα κερδίσει και θα φάει δεν είναι άλλη από την Μπλε! Καλή όρεξη στα παιδιά!

Survivor spoiler 7/3