Survivor spoiler 7/3: Επιβεβαιωμένο 100% - Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler 7/3: Επιβεβαιωμένο 100% - Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Επεισόδιο αποχώρησης στο Survivor απόψε Πέμπτη 7/3. Η Μαριλίνα Βακονδίου, η Ευγενία Μπόρλα, η Αναστασία Τσέρου και η Μαρία Αντωνά πρέπει να τα δώσουν όλα για όλα στο στίβο μάχης με σκοπό την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Πρώτη που ψηφίστηκε ήταν η Μαρίνα αφού την πρώτη ασυλία κέρδισαν οι Κόκκινοι, ενώ στην συνέχεια με σειρά ψηφίστηκαν Ευγενία, Μαρία και Μαρία. Η τελευταία μάλιστα ψηφίστηκε αναγκαστικά, καθώς η Ασημίνα και Κατερίνα είναι τραυματισμένες και δεν μπορούν να αγωνιστούν.

Βέβαια, ορισμένοι ψήφοι της Μαρίας Αντωνά, σχολιάστηκαν πολύ έντονα και αιχμηρά από τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη που βρίσκεται στην Ελλάδα και δεν χάνει ούτε ένα επεισόδιο.

Ποια αποχωρεί απόψε 7/3 από το Survivor;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που είχαμε στο Youweekly.gr η μονομαχία κανονικά - από άποψη αγωνιστικότητας πρέπει να παιχτεί ανάμεσα στην Ευγενία και την Μαριλίνα που είναι οι δυο πιο αδύναμες! Αν η Μαρία αποφασίσει πως θέλει να φύγει ωστόσο, θα έχουμε μεγάλη ανατροπή!

Τελικά οι πληροφορίες μας σχετικά με την αποχώρηση επιβεβαιώθηκαν και η παίκτρια που θα μαζέψει τα πράγματα της και θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα είναι η Μαρία Αντωνά.

Δείτε επίσης ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού και επιτέλους απόψε 7/3 θα φάει!

Survivor spoiler 7/3 αποχώρηση

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor

Ο Τζέιμς Καφετζής μετά τις φιτιλιές που άναψε στην δική του ομάδα, αποφάσισε να περιποιηθεί καταλλήλως και τους Κόκκινους βάζοντάς στο στόχαστρό του αυτή την φορά την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Στο αποψινό 7/3 επεισόδιο του Survivor, λοιπόν, πέρα από το αγώνισμα επάθλου της εβδομάδας, θα παρακολουθήσουμε και μια φοβερή λεκτική διαμάχη μεταξύ του παίκτη των μπλε και της παίκτριας των Κόκκινων.

Ο Τζέιμς θα εξοργίσει την Ασημίνα λέγοντάς της πως «αν θες να γίνεις Δαλάκα κάποια στιγμή πρέπει να είσαι ειλικρινής και αγωνιστική»! Η ατάκα αυτή, μπροστά σε όλους, θα ανάψει φωτιές ενώ λίγο αργότερα θα επιβεβαιωθεί από τον Σάββα Γκέντσογλου πως η Ασημίνα ζηλεύει αρκετά την Κατερίνα!