Survivor 7/3: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Αντωνά - Της "επιτέθηκε" ο Τζέιμς «Ρε Μαρία είσαι υπερβολική», «Έχω κουραστεί»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 7/3: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Αντωνά - Της

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor για αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου και οι παίκτες των δύο ομάδων άρχισαν να σχολιάζουν όλα όσα συνέβησαν την προηγούμενη ημέρα (δείτε εδώ τα highlighs). Ο Σταμάτης, πρώτος από όλους, θέλησε να δηλώσει την έκπληξή του όταν η Σταυρούλα έτρεξε στην αγκαλιά του μετά τη νίκη τους στα παιχνίδια Καραβαϊβικής.

Εξήγησε πως δεν το περίμενε, μιας που η ομάδα των μπλε είναι χωρισμένη στα δύο και εκείνη τείνει να κάνει περισσότερη παρέα με την άλλη πλευρά, παρόλα αυτά επιμένει πως δεν σημαίνει τίποτα όλο αυτό και το πιο πιθανό είναι να το έκανε πάνω στον ενθουσιασμό της.

Η δύσκολη θέση της Μαρίας Αντωνά στο Survivor

Στην κόκκινη καλύβα, τα πράγματα είναι δύσκολα, αφού οι περισσότεροι παίκτες είναι τραυματισμένοι, με τον Αλέξη Παππά να μην μπορεί να αγωνιστεί σήμερα, μετά από έναν τραυματισμό στο μάτι του. Όλο το βάρος, επομένως, έχει πέσει σε συγκεκριμένους παίκτες, κάτι που ρίχνει πολύ ψυχολογικά την Μαρία Αντωνά. Η ίδια δήλωσε πως δεν αντέχει άλλο, ειδικά από τη στιγμή που καλείται για άλλη μία φορά να παίξει σε δοκιμασία αποχώρησης, εφόσον δεν υπήρχε άλλη επιλογή.

Και σαν να μην έφτανε η στεναχώρια της αυτή, ήρθε ο Τζέιμς λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, να της φωνάξει, επειδή επισήμανε πως ο πανηγυρισμός του Νίκου Ρικουνάκη με τους μαχητές δεν ήταν σωστός. «Ρε Μαρία, είσαι υπερβολική», της είπε και της τόνισε πως απλώς ήθελε να διασκεδάσει και δεν έκανε κάτι κακό ο συμπαίκτης της. «Έχω κουραστεί να με κρίνεις από την πρώτη στιγμή που έχεις έρθει», του απάντησε εκείνη και οι τόνοι ανέβηκαν.