Μαρία Αντωνά - Ο Άρης Σοϊλέδης την στηρίζει μετά την αποχώρησή της από το Survivor: «Το είχα καταλάβει εδώ και μέρες πως πλέον...»

«Αφού με έβαλες πάνω από τον γάτο...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε μία μονομαχία που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η Μαρία Αντωνά ηττήθηκε και από χθες βρίσκεται οριστικά εκτός Survivor. Αν και στην αρχή έλεγε πως δεν θα τα καταφέρει, τελικά έμεινε δύο μήνες εκεί και εξέπληξε ευχάριστα κοινό και συμπαίκτες με τις επιδόσεις της, δεδομένου ότι αγωνιζόταν δίπλα σε δυνατές αθλήτριες.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που δεν αποχώρησε με πίκρα. «Νιώθω πάρα πολύ καλά, γεμάτη και χαρούμενη που έζησα αυτή την εμπειρία. Βλέποντάς το από την τηλεόραση δεν μπορούσα να φανταστώ τα κορυφαία και ακραία συναισθήματα που βιώνεις εδώ. Εμένα δεν ήταν το αντικείμενό μου, και όταν μου έγινε η πρόταση μέχρι την τελευταία στιγμή έλεγα ότι δεν θα τα καταφέρω», είπε κατά την αποχώρησή της η Μαρία Αντωνά.

Και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι έχω κάνει μία υπέρβαση σε αυτό το διάστημα, ελπίζω να έχω κάνει περήφανο τον άντρα μου, τον Άρη, τους φίλους και τους συμπαίκτες μου. Είναι όλοι υπέροχοι. Ήδη ανοίγω την πόρτα του σπιτιού μου και βλέπω τον άντρα μου, τον γάτο μου, όλους τους δικούς μου ανθρώπους».

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - Το νέο μήνυμα στήριξης του Άρη Σοϊλέδη στην αρραβωνιαστικιά του Μαρία Αντωνά: «Σήμερα πραγματικά δείχνεις...»

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη για την Μαρία Αντωνά

Πολλές φορές από την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι, ο αρραβωνιαστικός της Άρης Σοϊλέδης, έχει στηρίξει την Μαρία Αντωνά και έχει δηλώσει πόσο περήφανος νιώθει για εκείνη. Λίγα λεπτά μετά την προβολή της αποχώρησής της, έκανε το ίδιο, με δύο διαδοχικά stories.

«Έφυγες με το κεφάλι ψηλά. Με έχεις κάνει πολύ περήφανο εμένα και όλους τους φίλους μας και τις οικογένειές μας. Το είχα καταλάβει εδώ και μέρες πως πλέον ήσουν γεμάτη και ήθελες να γυρίσεις πίσω. Σε περιμένω ψυχάρα μου», είπε ο Άρης Σοϊλέδης και πρόσθεσε με χιούμορ: «Εντάξει, εφόσον με έβαλες πάνω από τον γάτο, σου έλειψα αρκετά».