Masterchef 8 (8/3): Ο παίκτης που αποχώρησε απόψε - Τέλος το παιχνίδι για...

Τι συνέβη στη σημερινή δοκιμασία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8 (8/3): Ο παίκτης που αποχώρησε απόψε - Τέλος το παιχνίδι για...

Το βράδυ της Παρασκευής 8/3 παρακολουθήσαμε άλλη μια δοκιμασία αποχώρησης στο Masterchef 8 με τους κριτές να αξιολογούν τα πιάτα των πέντε υποψήφιων προς αποχώρηση: Παναγιώτης, Χρήστος, Ηλίας, Ζωή και Βιβή (δείτε εδώ ποιοι βγήκαν στον τάκο από τη χθεσινή 7/3 δοκιμασία).

Ο παίκτης που αποχώρησε σήμερα 8/3 από το Masterchef

Στο τέλος, μπροστά στους κριτές στάθηκαν ο Χρήστος και ο Παναγιώτης έχοντας κάνει τα λιγότερο καλά πιάτα. Εν τέλει ένας έπρεπε να παραδώσει την ποδιά του και να αποχωρήσει. Αυτός λοιπόν, ήταν ο Χρήστος.

Τι συμβαίνει στα γυρίσματα με τους κριτές

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του MasterChef μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον γιο του. Ο σεφ ζει μια από τις πιο όμορφες περίοδος στη ζωή του, ειδικά από την ημέρα που η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτά τους.

Ο κριτής όποτε μπορεί παίρνει μαζί του το γιο του, όπως άλλωστε έκανε και στον προηγούμενο κύκλο. Ο μικρός ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα και είναι ένας γλύκας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφία με τον ίδιο, τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και το γιο του να τρέχει στην αγκαλιά του.

«Ήταν μια φορά ένας "Ιταλός" ένας "Κινέζος" και ενάμισης Νεοσμυρνιωτης .Καλές γιορτές.!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.