MasterChef 8 7/3: Συντριπτική η ήττα - Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η απρόσμενη ανακοίνωση των κριτών

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 7/3: Συντριπτική η ήττα - Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το προτελευταίο επεισόδιο του MasterChef 8 για αυτή την εβδομάδα έφτασε στο τέλος του και συμπεριλάμβανε μία τεράστια νίκη, αλλά και δύο ήττες. Η νίκη αφορά την μπορντό μπριγάδα, η οποία κατάφερε να εντυπωσιάσει τον σεφ Alain Parodi που έκρινε τα πιάτα τους μαζί με τους τρεις κριτές, με τα τέσσερα γεύματά τους να επικρατούν έναντι εκείνων της γκρι ομάδας.

«Συμφωνήσαμε με τον καλεσμένο μας ότι μια ομάδα στη χθεσινή δοκιμασία νίκησε κατά κράτος. Επικράτησε και στα τέσσερα στάδια. Η ομάδα αυτή είναι η μπορντό», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τους παίκτες να ζητωκραυγάζουν για το επίτευγμά τους.

Δείτε επίσης: «Εμένα η μητέρα μου μού έχει μάθει αρχές», «Έχω θυσιάσει πάρα πολλά...» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης στο πλατό του STAR

Αυτοί είναι οι δύο νέοι παίκτες προς αποχώρηση στο MasterChef 8

Οι ήττες αφορούν δύο παίκτες της γκρι μπριγάδας, οι οποίοι ψηφίστηκαν και βγήκαν στο τάκο και άρα αύριο 8/3 θα χρειαστεί να μαγειρέψουν και να παλέψουν για την επικράτησή τους. Η Βιβή είναι εκείνη που συγκέντρωσε 8 ψήφους, κάτι που την δυσαρέστησε, καθώς ήθελε να σωθεί από τον αρχηγό της ομάδας της.

«100% είμαι εξιλαστήριο θύμα, δεν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσουν τον Χρήστο», δήλωσε στην κάμερα μετά την ανακοίνωση.

Και ενώ όλοι πίστευαν πως η διαδικασία ολοκληρώθηκε, οι κριτές τους ανακοίνωσαν ότι οι υποψήφιοι αυτή τη φορά θα είναι πρέπει να είναι δύο και έτσι ο Ηλίας που είχε μία μόνο ψήφο βγήκε και εκείνος στον τάκο.

Τι συμβαίνει στα γυρίσματα με τους κριτές

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του MasterChef μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον γιο του. Ο σεφ ζει μια από τις πιο όμορφες περίοδος στη ζωή του, ειδικά από την ημέρα που η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτά τους.

Ο κριτής όποτε μπορεί παίρνει μαζί του το γιο του, όπως άλλωστε έκανε και στον προηγούμενο κύκλο. Ο μικρός ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα και είναι ένας γλύκας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφία με τον ίδιο, τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και το γιο του να τρέχει στην αγκαλιά του.

«Ήταν μια φορά ένας "Ιταλός" ένας "Κινέζος" και ενάμισης Νεοσμυρνιωτης .Καλές γιορτές.!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.