Survivor 2024 - Μαρία Αντωνά: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της

Με άρωμα επιστροφής στην Ελλάδα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Μαρία Αντωνά ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor αυτή την εβδομάδα. Παρά το γεγονός ότι έφτασε πολύ κοντά στην παραμονή, η πρώην παίκτρια των Διασήμων δεν εμφανίστηκε ενοχλημένη στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της, αντιθέτως ανέφερε μεταξύ άλλων πως φεύγει γεμάτη από αυτή την εμπειρία, και θέλει να επιστρέψει στον αρραβωνιαστικό της Άρη Σοϊλέδη και τον γάτο τους.

Πριν από λίγες ώρες πήρε και το κινητό στα χέρια της, απ' όπου έκανε τις πρώτες αναρτήσεις από τον Άγιο Δομίνικο, που είχαν έντονο άρωμα επιστροφής στην χώρα μας. Αρχικά η Μαρία Αντωνά ανέβασε το σακίδιό της, έτοιμο για αναχώρηση με τα αναμνηστικά της από τον Άγιο Δομίνικο και τη συμμετοχή της στο Survivor, γράφοντας: «Απίστευτη εμπειρία, πολλά τα συναισθήματα! Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας, θα τα πούμε όλα...»

Δείτε το story που έκανε η Μαρία Αντωνά:

H ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά

Δείτε επίσης: Άρης Σοιλέδης: «Σε αντίθεση με κάποιες "φίλες" που την...» - Η οργισμένη ανάρτηση για την Μαρία Αντωνά

Τα μηνύματα στήριξης του Άρη Σοϊλέδη στη Μαρία Αντωνά μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Είχαν προηγηθεί τα μηνύματα στήριξης του συντρόφου της και μέλλοντα συζύγου της, Άρη Σοϊλέδη. Ο φιναλίστ του Survivor, στον οποίο είχε αναφερθεί πολλές φορές η Μαρία ως πρότυπο αγωνιστικότητας, δήλωσε περήφανος για την αγαπημένη του: «Έφυγες με το κεφάλι ψηλά. Με έχεις κάνει πολύ περήφανο εμένα και όλους τους φίλους μας και τις οικογένειές μας. Το είχα καταλάβει εδώ και μέρες πως πλέον ήσουν γεμάτη και ήθελες να γυρίσεις πίσω. Σε περιμένω ψυχάρα μου», και πρόσθεσε με χιούμορ: «Εντάξει, εφόσον με έβαλες πάνω από τον γάτο, σου έλειψα αρκετά».

Τα συγκεκριμένα λόγια αναδημοσίευσε και η Μαρία Αντωνά μόλις πήρε το κινητό της μετά το Survivor, ενώ ακολούθησαν και τα λόγια στήριξης του Νίκου Γκάνου, με τον οποίο έχουν δηλώσει και οι δύο πως έγιναν κολλητοί μετά τη συμμετοχή τους στον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης. «Σε αγαπάμε Μαρία, γύρνα πίσω», της έγραψε κι εκείνος, με την Αντωνά να απαντάει: «Αδελφούλη μου σ' αγαπώ».