Survivor trailer 10/3: «Ετοιμαστείτε για...» - Οι μισοί ξεσπούν σε κλάματα και οι άλλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor trailer 10/3: «Ετοιμαστείτε για...» - Οι μισοί ξεσπούν σε κλάματα και οι άλλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Απόψε, Κυριακή 10 Μαρτίου, θα προβληθεί άλλο ένα επεισόδιο του Survivor, το οποίο θα σημάνει την έναρξη της 10ης εβδομάδας του παιχνιδιού. Σε αυτό θα πραγματοποιηθεί άλλος ένας αγώνας για την πρώτη ασυλία μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αντωνά (δείτε εδώ φωτογραφίες από το αεροδρόμιο), ωστόσο μία έκπληξη περιμένει τους παίκτες και των δύο ομάδων πριν την έναρξη αυτού.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, θα φτάσουν στις καλύβες τους δύο γράμματα που θα γράφουν: «Ετοιμαστείτε για έκτακτο συμβούλιο». Οι παλιοί ίσως είναι περισσότερο υποψιασμένοι από τους καινούριους και θα καταλάβουν τι τους περιμένει.

Τι θα δούμε απόψε (10/3) στο Survivor

Όπως σας είχαμε εξηγήσει, τα πράγματα θα αλλάξουν στο ριάλιτι και οι αλλαγές θα είναι δύο. Η μία από αυτές έχει να κάνει με τον τρόπο που έχουν χωριστεί οι μπλε και οι κόκκινοι. Σε αυτό το επεισόδιο, δηλαδή, θα δούμε την τράπουλα να ανακατεύεται και οι μαχητές θα μπλεχτούν με τους διάσημους, δημιουργώντας νέες συνθέσεις (δείτε εδώ ποια είναι η δεύτερη αλλαγή).

Στο έκτακτο συμβούλιο, λοιπόν, θα γίνουν οι ανακοινώσεις και εκεί είναι που θα πέσει πολύ κλάμα, αφού κάποιοι καλοί φίλοι θα χωριστούν παρά το δέσιμό τους, ενώ κάποιοι που δεν τα πηγαίνουν τόσο καλά θα πρέπει να μάθουν να συνυπάρχουν!

Θέλετε να μάθετε και ποια θα είναι η ομάδα που θα καταφέρει να βρει πρώτη τα πατήματά της μετά τις αλλαγές και θα πάρει τη νίκη; Δείτε εδώ. Σύντομα θα επανέλθουμε με ενημέρωση για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αυτές θα είναι οι νέες ομάδες μαχητών και διάσημων

Κόκκινοι

Μπλε