Survivor 2024 - Χωρίστηκαν Σταυρούλα Χρυσαειδή και Γιάννης Περπατάρης: Ο αγρότης της άφησε ένα δώρο

«Με τα παιδιά είχαμε έρθει αρκετά κοντά...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Χωρίστηκαν Σταυρούλα Χρυσαειδή και Γιάννης Περπατάρης: Ο αγρότης της άφησε ένα δώρο

Στο σημερινό έκτακτο συμβούλιο του νησιού ανακατεύτηκε η τράπουλα του Survivor, με τους Κόκκινους και τους Μπλε να παρουσιάζονται σε εντελώς νέες συνθέσεις. Ανάμεσα στις αλλαγές που έγιναν ήταν και ο αποχωρισμός της Σταυρούλας Χρυσαειδή από τον Γιάννη Περπατάρη, με τον αγρότη να περνάει στους Κόκκινους.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες οι δύο συμπαίκτες είχαν έρθει πολύ κοντά, είχαν «παίξει» κάτω από τα σεντόνια, με πολλούς να κάνουν λόγο για έναν νέο έρωτα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Κάπως έτσι, αυτή η εξέλιξη δεν τους «έκατσε» και πολύ καλά, κάτι που δεν άφησαν ασχολίαστο.

Το δώρο του Γιάννη Περπατάρη στην Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor

Πριν φύγει από την παραλία των Μπλε, ο Γιάννης Περπατάρης άφησε δώρο στη συμπαίκτριά του την ζακέτα του. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια. «Μιας και με τα παιδιά είχαμε έρθει αρκετά κοντά, ο Γιάννης μου είχε δώσει τη δική του ζακέτα για να τη φοράω. Για μένα ήταν σαν φόρεμα μπορώ να πω, και είναι κάτι που συνεχίζω να έχω, δεν μου την πήρε επειδή ήθελα να την κρατήσω», ανέφερε σε προσωπική της συνέντευξη η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Σταυρούλα Χρυσαειδή και Γιάννης Περπατάρης το νέο ζευγάρι του παιχνιδιού;

Τα πειράγματα ξεκίνησαν εκ νέου, όταν συναντήθηκαν στον στίβο μάχης για πρώτη φορά με τον αγρότη να φοράει την μπαντάνα των Κόκκινων. «Δεν σου πηγαίνει καθόλου, χάλια είναι», είπε η Σταυρούλα μόλις τον είδε ξανά με τον Γιάννη Περπατάρη να απαντάει με νόημα: «Δυσκολεύτηκα να συνηθίσω, η παραλία των Μπλε είναι πολύ καλύτερη, αλλά έχει άλλη ομορφιά και από κει...»

Πικραμένη μετά τον αγώνα: «Μέχρι χθες ήμασταν μαζί»

Μετά τον αγώνα ωστόσο, και την ήττα των Μπλε, η Σταυρούλα Χρυσαειδή εμφανίστηκε δυσαρεστημένη απέναντί του. «Ο Γιάννης σε όλα τα ματσαρίσματά μου φώναζε υπερβολικά πολύ. Και στο τελευταίο με την Δαλάκα της είπε "Είσαι πολύ καλύτερη παίκτρια". Δεν θα με πείραζε αν το έλεγε πχ. ο Παππάς, γιατί ήταν συμπαίκτες από την αρχή. Υποτίθεται ότι με τον Γιάννη είμαστε φίλοι. Μέχρι χθες ήμασταν μαζί. Μου έσκασε λίγο άσχημα», είπε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα.