Survivor 2024 - Χτύπησε στην καρωτίδα ο Σταμάτης Ταλαδιανός: «Έχει γίνει μωβ»

Ξέσπασε σε κλάματα η Σταυρούλα και αποχώρησε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 - Χτύπησε στην καρωτίδα ο Σταμάτης Ταλαδιανός: «Έχει γίνει μωβ»

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο αγώνας ασυλίας ανάμεσα στους νέους Κόκκινους και Μπλε στο Survivor, εφόσον είχε προηγηθεί το «ανακάτεμα» ανάμεσα στις δύο ομάδες. Και σε γενικές γραμμές τα πράγματα εξελίσσονταν ομαλά, μέχρι που ο Σταμάτης Ταλαδιανός σκόνταψε στην αναμέτρησή του με τον Γιώργο Γκιουλέκα και φαινόταν να τραυματίζεται σοβαρά.

Ο παίκτης των Μπλε δυσκολευόταν να μείνει στην επιφάνεια, ενώ ακουγόταν ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά. Στο πλευρό του έτρεξαν οι συμπαίκτριές του, που του τόνισαν πως έχει χτυπήσει στην καρωτίδα και πως το σημείο έχει γίνει μωβ. «Μου κόπηκε η ανάσα», παραδέχτηκε ο Σταμάτης Ταλαδιανός, που αρχικά ήθελε να αγωνιστεί, αλλά ήταν εμφανές πως έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - Χωρίστηκαν Σταυρούλα Χρυσαειδή και Γιάννης Περπατάρης: Ο αγρότης της άφησε ένα δώρο

Γιατρός του Survivor εξέτασε τον Σταμάτη Ταλαδιανό

Χρειάστηκε η παρέμβαση του γιατρού, που βρίσκεται δίπλα σε κάθε αγώνισμα για τέτοιες περιπτώσεις, και εξέτασε τον λαιμό του, καθώς και αν μπορεί να καταπιεί. Τέλος καλό, όλα καλά για τον Σταμάτη που τελικά επέστρεψε στον αγώνα.

Στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει τον πόντο, κάτι που έφερε ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες καθώς αρκετοί παίκτες των Μπλε θεώρησαν ότι ο Γιώργος Γκιουλέκας δεν έπρεπε να προχωρήσει και να τηρήσει fair play. Εντονότερα αντέδρασε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που του φώναξε στον πάγκο των Κόκκινων, κι έπειτα από έναν έντονο διάλογο αποχώρησε από τον χώρο του στίβου μάχης και απομονώθηκε στην παραλία.

Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν εκείνος που έτρεχε για να τη φέρει πίσω, λέγοντάς της πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Η Σταυρούλα ήταν λακωνική. «Δεν θέλω να πω κάτι τώρα που βλέπουν οι κάμερες», αρκέστηκε να πει στον συμπαίκτη της.