My Style Rocks - Συγκινεί η Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Έχω χάσει τον πατέρα μου, ο πατριός μου με μεγάλωσε σαν παιδί του»

«Η μητέρα μου ήταν στέλεχος σε τράπεζα και καθάριζε γραφεία παράλληλα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks - Συγκινεί η Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Έχω χάσει τον πατέρα μου, ο πατριός μου με μεγάλωσε σαν παιδί του»

Μία απρόσμενη αποκάλυψη έκανε στον αέρα του My Style Rocks η Ζέτα Θεοδωροπούλου, που συγκίνησε την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου. Όπως αποκάλυψε έχασε τον βιολογικό της πατέρα σε ηλικία 2,5 ετών, με την μητέρα της να κάνει δύο δουλειές προκειμένου να τα φέρουν πέρα. Δεν έκρυψε επίσης την εκτίμηση στο πρόσωπο του πατριού της, που μεγάλωσε την αδερφή της κι εκείνη σαν βιολογικά του παιδιά.

«Έχω χάσει τον βιολογικό μου μπαμπά, έχω πατριό που μας έχει μεγαλώσει σαν παιδιά του. Η μαμά μου από τα 2,5 μέχρι τα 15 μου, που ξαναέφτιαξε τη ζωή της, είχε αφοσιώσει όλη της τη ζωή σ' εμάς. Οι βόλτες της ήταν οι κόρες της», είπε αρχικά η Ζέτα Θεοδωροπούλου

Και συμπλήρωσε: «Η μαμά μου ήταν μεγάλο στέλεχος σε τράπεζα, και για να μην μας λείψει τίποτα πήγαινε μετά με το κοστουμάκι της σε άλλα γραφεία και καθάριζε. Τη βοηθούσαμε κι εμείς. Δεν είχα ντραπεί γι' αυτό, είμαι πολύ περήφανη για τη μητέρα μου που μας μεγάλωσε με αίμα και κόπο, την ευχαριστώ για τον άνθρωπο που είμαι σήμερα».

Δείτε επίσης: My Style Rocks 6/3: «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η συμπεριφορά!», «Είμαι σε σοκ, δεν θέλω να τον ξαναδώ έτσι» - Έξαλλος ο Γαβαλάς, σε αμηχανία η Καζαντζόγλου

Η αποκάλυψη στο My Style Rocks της Ζέτας Θεοδωροπούλου

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια του My Style Rocks η Ζέτα Θεοδωροπούλου έχει αναμνήσεις από τον πατέρα της. «Είμαι τυχερή γιατί ο παππούς μου ήταν οικοδόμος και μας είχε φέρει κάμερες. Μέχρι τα 2,5 που ήμουν όταν έφυγε ο μπαμπάς μου από τη ζωή, μας βιντεοσκοπούσε σε όλες τις γιορτές. Μετά τον έβλεπα από την τηλεόραση και ταυτόχρονα συντονίζονταν οι εικόνες στο μυαλό μου. Το μυαλό ξεχνάει, στην καρδιά όμως μένουν αποθέματα και τώρα που μιλάμε υπάρχει η παρουσία του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο δεν έκρυψε την αδυναμία που έχει στον πατριό της, τον οποίο λέει πατέρα, ενώ ενδεικτικό είναι πως έδωσε το όνομά του στο παιδί της. «Πατέρας δεν είναι αυτός που κάνει τα παιδιά, αλλά αυτός που σε μεγαλώνει και αυτός ο άνθρωπος μας έχει αφιερώσει τη ζωή του. Δεν έκανε δικά του παιδιά και αποδέχτηκε εμένα και την αδερφή μου σαν δικά του. Γι' αυτό, στο τρίτο μου παιδάκι έδωσα το όνομα του πατριού, και όχι του μπαμπά μου. Τίμησα τον μπαμπά μου Βασίλη, και τον ευχαριστώ που με μεγάλωσε και ας μην είμαι βιολογικό του παιδί», είπε στο My Style Rocks η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

My style rocks 5/4: «Έχω στοχοποιηθεί! Ήταν ομαδική επίθεση...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ζέτα Θεοδωροπούλου στο πλατό του ΣΚΑΪ

Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Δεν ήταν δυνατόν να είναι ο άντρας μου...» - Ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό του My Style Rocks

My Style Rocks (15/3): Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε

Νικολίνα Νικολούζου - Η τρανς παίκτρια του My Style Rocks μιλάει για το ταξίδι της φυλομετάβασης: «Ήμουν η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα, ένιωθα σαν πειραματόζωο»

My Style Rocks: Η Νικολούζου αποκάλυψε πως γεννήθηκε αγόρι - Όλη η αλήθεια για την αντιμετώπιση των άλλων κοριτσιών στα καμαρίνια

My Style Rocks - Η Casablanca εξομολογείται για τον θάνατο του πατέρα της: «Όταν πέθανε δεν έκλαψα καθόλου, άλλαξε η συμπεριφορά πολλών ανθρώπων»

My style rocks: Επιστρέφει ξανά στον διαγωνισμό μετά από 6 χρόνια - Η είσοδος δύο νέων διαγωνιζόμενων

My Style Rocks 7/3: "Κόλαφος" η Emilia Vodos - Αυτή την παίκτρια έδιωξαν Γαβαλάς, Καζαντζόγλου και Κουδουνάρης