My Style Rocks - Η Νικολίνα συγκλόνισε τους πάντες: «Είμαι μία διεμφυλική γυναίκα, στα 12 μου ξεκίνησα φυλομετάβαση»

Η παιδική της φωτογραφία ήταν ένα γλυκύτατο αγόρι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks - Η Νικολίνα συγκλόνισε τους πάντες: «Είμαι μία διεμφυλική γυναίκα, στα 12 μου ξεκίνησα φυλομετάβαση»

Μία συγκλονιστική ιστορία μοιράστηκε η Νικολίνα στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, που συγκίνησε όλους όσοι βρίσκονταν στο στούντιο εκείνη τη στιγμή, τόσο τις συμπαίκτριές της, όσο και τους κριτές με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου. Πριν μοιραστεί την παιδική της φωτογραφία θέλησε να αποκαλύψει πως είναι διεμφυλική γυναίκα και από τα 12 της είχε ξεκινήσει διαδικασία φυλομετάβασης, καθώς η εικόνα που θα έβλεπαν στο μόνιτορ, θα ήταν ένα γλυκύτατο αγοράκι.

«Θέλω να μοιραστώ μία ιστορία από τη ζωή μου που ξεκινάει απ' όταν ήμουν μόλις 11 χρονών. Εγώ, η Νικολίνα, δεν ήμουν πάντα το άτομο που βλέπετε. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα, είμαι μία διευμφυλική γυναίκα. Όταν μοιράστηκα αυτά τα συναισθήματα με τους γονείς μου, με τη στήριξή τους και φυσικά με τη βοήθεια ειδικών, κατανόησα τον εαυτό μου και στα 12 μου ξεκίνησα ορμονοθεραπεία και το ταξίδι της φυλομετάβασής μου», είπε αρχικά η παίκτρια του My Style Rocks.

Δείτε επίσης: My Style Rocks - Συγκινεί η Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Έχω χάσει τον πατέρα μου, ο πατριός μου με μεγάλωσε σαν παιδί του»

Το «ευχαριστώ» της Νικολίνας στους γονείς της από το βήμα του My Style Rocks

Η Νικολίνα συνέχισε ευχαριστώντας τους δικούς της ανθρώπους για την στήριξη: «Αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τον αγώνα και τη στήριξη των γονιών μου, και γι' αυτό τους ευχαριστώ πολύ. Χωρίς τους γονείς μου και την αδερφή μου δεν θα μπορούσα να είμαι ο άνθρωπος που είμαι σήμερα και θέλω να τους πω ένα δημόσιο ευχαριστώ».

Όπως κατέληξε, η Νικολίνα μοιράστηκε αυτήν την ιστορία μέσα από τον αέρα του My Style Rocks για να εμπνεύσει άλλα άτομα, που αντιμετώπισαν το δικό της δίλημμα, και να τα βοηθήσει να παλέψουν για τον εαυτό τους. «Ο λόγος που μοιράζομαι αυτή την ιστορία είναι επειδή έχω παλέψει πολλά χρόνια για να νιώσω 100% ο εαυτός μου και αυτό δεν με σταμάτησε ποτέ απ' το να διεκδικώ τα όνειρά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε: «Έχω την ελπίδα μου ότι η ιστορία μου θα εμπνεύσει άλλα άτομα που παλεύουν με την ταυτότητά τους να διεκδικούν τα όνειρά τους, να παλέψουν για τη θέση τους σε αυτόν τον κόσμο. Πιστεύω ότι στη ζωή πάντα υπάρχουν εμπόδια αλλά με αρκετή πυγμή και θέληση μπορούμε να βρούμε τις λύσεις. Κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει»