Survivor Spoiler: Μεγάλη ανατροπή! - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Άνδρας ή Γυναίκα;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor Spoiler: Μεγάλη ανατροπή! - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο Survivor, θα παρακολουθήσουμε και απόψε, Δευτέρα 11/3, με τις ανατροπές και την αγωνία να "χτυπάει κόκκινο". Σήμερα λοιπόν θα δούμε ποια θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία (δείτε εδώ το spoiler) αλλά και ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση.

Όπως έχουμε δει και στο αποψινό τρέιλερ, οι εντάσεις ανάμεσα σε μπλε και κόκκινους συνεχίζονται καθώς οι παίκτες πρέπει να διαχειριστούν και συνηθίσουν την σύσταση των νέων ομάδων που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός (δείτε εδώ).

Survivor spoiler 3/3 - Ποια ομάδα κερδίζει

Αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, στο αποψινό συμβούλιο θα δούμε ότι η Μαριλίνα Βακονδίου, θα ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της και τελικά θα είναι δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση με την μονομαχία να είναι αυτή την εβδομάδα γυναικεία υπόθεση.

Το βιογραφικό της

Μαριλίνα Βακονδίου

Μαριλίνα Βακονδίου

  • Ηλικία: 30 ετών
  • Ιδιότητα: Glute Makeover Specialist

Δεν πρόκειται για μια απλή personal trainer! Η αγάπη της για το γυναικείο σώμα της έδωσε το κίνητρο να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ενδυνάμωση γλουτών. Την αθλητική αυτή εξειδίκευση είναι αποφασισμένη να την κάνει γνωστή τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό! Η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε ηλικία τεσσάρων ετών ενώ υπήρξε και αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής για επτά χρόνια. Μπαίνοντας στο Survivor θέλει το τηλεοπτικό κοινό να «αισθανθεί» την ηγετική της παρουσία, δηλώνοντας ατρόμητη ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες! Οι δύσκολες αυτές συνθήκες, περιλαμβάνουν κυρίως, τα ενοχλητικά έντομα της Καραϊβικής, όπως υποστηρίζει η ίδια!