Survivor trailer 11/3: «Η απόφαση έχει παρθεί» - Νέα "τρομακτική" ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού μετά την αλλαγή των ομάδων

«Έχει γίνει ο χειρότερός μου εφιάλτης»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 11/3: «Η απόφαση έχει παρθεί» - Νέα

Η 10η εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε με μια μεγάλη έκπληξη για τους παίκτες, αφού όπως πολύ σωστά σας είχαμε αποκαλύψει εμείς εδώ στο Youweekly.gr από πολύ νωρίς, η παραγωγή είχε προγραμματίσει να αλλάξει τις ομάδες κι έτσι κι έγινε! Πολλές οι ανατροπές στην μοιρασιά και οι νέοι Μπλε και Κόκκινοι τα πρώτα 24ωρα τα έχουν βρει σκούρα (δείτε εδώ ποιες είναι οι νέες ομάδες).

Η επόμενη μέρα στον Άγιο Δομίνικο έχει σίγουρα πολύ ίντριγκα. Μετά την πρώτη νίκη των νέων κόκκινων οι μπλε έκριναν πως αυτή την εβδομάδα θα κινηθούν στη γυναικεία πλευρά της ομάδας, ρίχνοντας στον τάκο την Ευγενία Μπόρλα που μόλις επιβίωσε από την προηγούμενη μονομαχία. Μια μονομαχία που τελικά έβγαλε εκτός την Μαρία Αντωνά (δείτε εδώ πόσα λεφτά κέρδισε από το παιχνίδι).

Απόψε, λοιπόν, ακολουθεί ο δεύτερος αγώνας της ασυλίας και ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού όπου η ηττημένη ομάδα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ) θα δείξει και το φύλο, ουσιαστικά της μονομαχίας αυτής. Αν βγει γυναίκα, αυτή την εβδομάδα θα έχουμε γυναικεία αποχώρηση, αν ψηφιστεί άντρας, τα πάντα είναι ανοιχτά.

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor