MasterChef 8: Αυτός είναι ο νέος κανόνας που έφερε τα πανω κάτω στο ριάλιτι μαγειρικής

Τι ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
MasterChef 8: Αυτός είναι ο νέος κανόνας που έφερε τα πανω κάτω στο ριάλιτι μαγειρικής

Ανατροπές και εκπλήξεις περιλάμβανε το αποψινό επεισόδιο (11/3) του ριάλιτι μαγειρικής Master Chef 8, με τον Σωτήρη Κοντιζά, να κάνει ανακοινώσεις οι οποίες αναμένεται να φέρουν ριζικές αλλάγές στην συνέχεια του παιχνιδιού.

Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά για τον νέο κανόνα

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι από σήμερα σε κάθε αρχή εβδομάδας οποιοσδήποτε θέλει, μπορεί να προκαλέσει σε μαγειρική μονομαχία τον αρχηγό της αντίπαλης μπριγάδας, με τους παίκτες να μένουν άφωνοι με τους νέους κανονισμούς. Έτσι λοιπόν αν ο παίκτης που θα προκαλέσει τον αρχηγό της αντίπαλης μπριγάδας χάσει, θα είναι αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δείτε επίσης: Masterchef 8 (8/3): Ο παίκτης που αποχώρησε απόψε - Τέλος το παιχνίδι για...

«Οι μόνοι τρόποι για να χάσετε τη θέση του αρχηγού και τα προνόμια, είναι ή να παραιτηθείτε ή να σας καθεραίσει η ίδια σας η ομάδα» είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Ακούστε με τώρα όλοι πολύ προσεκτικά. Από σήμερα, σε κάθε αρχή εβδομάδας και μέχρι να φτάσουμε στην τελική 12αδα, οποιοσδήποτε θέλει, μπορεί να προκαλέσει σε μαγειρική μονομαχία τον αρχηγό της αντίπαλης μπριγάδας και να διεκδικήσει την αρχηγία, και ό,τι αυτή συνεπάγεται, ασυλία και όλα τα πλεονεκτήματα που έχει ο αρχηγός» είπε.

Στην συνέχεια ο Άνχελ σήκωσε το χέρι του και προκάλεσε σε αναμέτρηση τον αρχηγό της γκρι μπριγάδας, Νίκο Κυψίδη.