Survivor 2024: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας (11/3)

Τι συνέβη με την Ιωάννα Τζαβέλα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας (11/3)

Έναν αγώνα γεμάτο ένταση και αγωνία παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Μπλε και Κόκκινοι πάλεψαν "σώμα με σώμα" προκειμένου να κερδίσουν την δεύτερη ασυλία της εβοδμάδας και να παραστούν ως απλοί θεατές στο συμβούλιο του νησιού.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβοδμάδας

Ο αγώνας κρίθηκε στον πόντο αφου και οι δύο ομάδες, μετά τις αλλαγές που εγίναν φαίνεται να έχουν δυναμώσει ακόμη περισσότερο. Λίγο πριν το τέλος, στα flag race, η Ιωάννα Τζαβέλα χτύπησε με αποτέλεσμά ο αγώνας να σταματήσει για λίγο. Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο και συνέχισε λίγο αργότερα κανονικά.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: «Έκανε παράπονα, λες και είναι κοριτσάκι...» - Η Χρύσα Χατζηγεωργίου "καρφώνει" τον Σταμάτη Ταλαδιανό

Έτσι μετά από τα όσα συνέβησαν, ο αγώνας έλαβε τέλος και η κόκκινη ομάδα, ήταν εκείνη που τελικά κέρδισε το αγώνισμα με σκορ 12-10.

Αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, στο αποψινό συμβούλιο θα δούμε ότι η Μαριλίνα Βακονδίου, θα ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της και τελικά θα είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση με την μονομαχία να είναι αυτή την εβδομάδα γυναικεία υπόθεση.

Το βιογραφικό της

Μαριλίνα Βακονδίου

Μαριλίνα Βακονδίου

  • Ηλικία: 30 ετών
  • Ιδιότητα: Glute Makeover Specialist

Δεν πρόκειται για μια απλή personal trainer! Η αγάπη της για το γυναικείο σώμα της έδωσε το κίνητρο να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ενδυνάμωση γλουτών. Την αθλητική αυτή εξειδίκευση είναι αποφασισμένη να την κάνει γνωστή τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό! Η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε ηλικία τεσσάρων ετών ενώ υπήρξε και αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής για επτά χρόνια. Μπαίνοντας στο Survivor θέλει το τηλεοπτικό κοινό να «αισθανθεί» την ηγετική της παρουσία, δηλώνοντας ατρόμητη ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες! Οι δύσκολες αυτές συνθήκες, περιλαμβάνουν κυρίως, τα ενοχλητικά έντομα της Καραϊβικής, όπως υποστηρίζει η ίδια!