Survivor 2024: «Έκανε παράπονα, λες και είναι κοριτσάκι...» - Η Χρύσα Χατζηγεωργίου "καρφώνει" τον Σταμάτη Ταλαδιανό

«Έλεγε τα άλλα τα δικά του...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Έκανε παράπονα, λες και είναι κοριτσάκι...» - Η Χρύσα Χατζηγεωργίου

Ένα επεισόδιο γεμάτο ίντριγκες παρακολουθούμε και απόψε 11/3, στο Survivor. Οι κόντρες καλά κρατούν ενώ αναμένουμε να δούμε και τι θα συμβεί στο αποψινό συμβούλιο (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος) του νησιού μετά τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν χθες.

Survivor: "Κόλαφος" η Χρύσα Χατζηγεωργίου για τον Σταμάτη Ταλαδιανό

Σήμερα λοιπόν, λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας η Χρύσα Χατζηγεωργίου πέταξε τα "καρφιά" της στον Σταμάτη Ταλαδιανό υποστηρίζοντας ότι στο χθεσινό συμβούλιο "έκανε σαν κοριτσάκι."

«Εμείς υποστηρίξαμε τον Γκιουλέκα γιατί πραγματικά συμφωνήσαμε με αυτό που έλεγε. Ο Σταμάτης πάλι έλεγε τα άλλα τα δικά του. Άλλη φάση, αλλού! Είμαστε στην ίδια ομάδα. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε άποψη, κριτική σκέψη και μάτια να βλέπουμε. Έκανε παράπονα, λες και είναι κοριτσάκι. Ότι δεν με ρώτησες αν είμαι καλά, αν θέλω να σταματήσουμε και αν το ένα ή το άλλο. Εν τέλει πιάστηκαν από άλλη κουβέντα ουσιαστικά, που είπαν ότι ο Σταμάτης στις αντιδράσεις του είναι υπερβολικός» είπε η Χρύσα Χαζτηγεωργίου.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία του Survivor

Απόψε, μπλε και κόκκινοι θα ριχτούν ξανά στη μάχη και σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι μπλε θα ηττηθούν ξανά. Τα ματσαρίσματα που κάνουν δεν είναι τα σωστά με αποτέλεσμα να μην μπορούν να υπερισχύσουν απέναντι στους Κόκκινους που για ακόμα μια φορά, όπως όλα δείχνουν, θα είναι απλοί παρατηρητές στο αποψινό συμβούλιο.

Αν αλλάξει κάτι εδώ θα είμαστε να τα πούμε όλα αλλά νομίζω πως οι μπλε θα μπορέσουν να ισορροπήσουν σε καμία βδομάδα, όταν πραγματοποιηθεί κάποια αποχώρηση από την ομάδα τους και δυναμώσουν λιγάκι γιατί τώρα, δεν...