Survivor 2024: «Έχω επηρεαστεί από τότε που άλλαξαν οι ομάδες...» - Έξαλλη η Χρύσα Χατζηγεωργίου με τον Γιάννη Περπατάρη

«Νομίζω ότι η καλύτερη λύση ειναι να κάνω focus στην ομάδα μου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Έχω επηρεαστεί από τότε που άλλαξαν οι ομάδες...» - Έξαλλη η Χρύσα Χατζηγεωργίου με τον Γιάννη Περπατάρη

Με εντάσεις ολοκληρώθηκε ο αποψινός αγώνας στο Survivor, αφού οι παίκτες φαίνεται ότι δεν έχουν προσαρμοστιεί ακόμη στις νέες τους ομάδες και ορισμένοι επηρεάζονται ακόμη συναισθηματικά και ψυχολογικά, αδυνατώντας να αποδώσουν τα μέγιστα.

Έξαλλη η Χρύσα Χατζηγεωργίου με τον Γιάννη Περπατάρη

Αυτή την φορά, η Χρύσα Χατζηγερωγίου, εξέφρασε την ενόχλησή της μετά το αγώνισμα ασυλιάς (δείτε εδώ ποια ομάδα κέρδισε) αφού ο Γιάννης Περπατάρης είπε στην Άιρα ότι είναι καλύτερη από εκείνη. Τα παιδιά κάποτε ήταν στην ίδια ομάδα και είχαν συνηθίσει να ακούν καλά λόγια από συγκεκριμένους παίκτες, κάτι που πλέον δεν γίνεται.

«Έχω επηρεαστεί από τότε που άλλαξαν οι ομάδες. Κατα την διάρκεια του αγωνα άκουγα διάφορα που με επηρέαζαν, Στο τέλος άκουσα κάτι που με ενόχλησε. Είπε ο Γιάννης Περπατάρης στην Άιρα ότι είναι καλύτερη. Με ενόχλησε, ξέρω τις δυνατότητές μου. Νομίζω ότι η καλύτερη λύση ειναι να κάνω focus στην ομάδα μου...» είπε η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Τα "καρφιά" της στον Σταμάτη Ταλαδιανό

Ωστόσο νωρίτερα σήμερα, λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας η Χρύσα Χατζηγεωργίου πέταξε τα "καρφιά" της στον Σταμάτη Ταλαδιανό υποστηρίζοντας ότι στο χθεσινό συμβούλιο "έκανε σαν κοριτσάκι."

«Εμείς υποστηρίξαμε τον Γκιουλέκα γιατί πραγματικά συμφωνήσαμε με αυτό που έλεγε. Ο Σταμάτης πάλι έλεγε τα άλλα τα δικά του. Άλλη φάση, αλλού! Είμαστε στην ίδια ομάδα. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε άποψη, κριτική σκέψη και μάτια να βλέπουμε. Έκανε παράπονα, λες και είναι κοριτσάκι. Ότι δεν με ρώτησες αν είμαι καλά, αν θέλω να σταματήσουμε και αν το ένα ή το άλλο. Εν τέλει πιάστηκαν από άλλη κουβέντα ουσιαστικά, που είπαν ότι ο Σταμάτης στις αντιδράσεις του είναι υπερβολικός» είπε η Χρύσα Χατζηγεωργίου.