STAR: Η ανακοίνωση του σταθμού για το αποψινό 12/3 MasterChef

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
STAR: Η ανακοίνωση του σταθμού για το αποψινό 12/3 MasterChef

Απόψε Τρίτη 1/2/3 το MasterChef επιστρέφει με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο. Το τεστ δημιουργiκότητας θα βγάλει στο τέλος της ημέρας τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση...

Η ανακοίνωση του STAR για το MasterChef

Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 11/3 - δείτε τα highlights) ο Άνχελ Σαχπαζής κατάφερε να πάρει την αρχηγία της γκρι μπριγάδας από τα χέρια του Νίκου Κυψίδη. Όμως, δεν μπόρεσε να οδηγήσει την μπριγάδα του στη νίκη, αφού η μπορντό μπριγάδα κέρδισε τη Δοκιμασία του Mystery Box, με τελικό σκορ 5-3.

Ο Νίκος Κυψίδης, μετά και τη σύντομη ηγεσία του στην γκρι μπριγάδα, είναι πλέον και επίσημα μέλος της μπορντό μπριγάδας, με τα υπόλοιπα μέλη να τον υποδέχονται θερμά.

Η Χριστίνα Χριστοφή κέρδισε για μια ακόμα φορά το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ, ενώ ο Παναγιώτης Φραγκιουδάκης, μετά και την ψηφοφορία στην γκρι μπριγάδα, είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας, ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Η εβδομάδα με θέμα τη θάλασσα συνεχίζεται, απόψε, Τρίτη 12 Μαρτίου, με ένα Tεστ Δημιουργικότητας, που θα απαιτήσει όλη την εφευρετικότητα των διαγωνιζομένων.

Ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Γιάννης Κούρτογλου, έχει όλα τα πλεονεκτήματα στη διάθεσή του, αφού θα είναι αυτός που θα σχηματίσει όλα τα ζευγάρια των μονομαχιών, επιλέγοντας παράλληλα με ποιο υλικό θα μαγειρέψουν. Όπως έχει δηλώσει, αυτή τη φορά θα κινηθεί με ξεκάθαρη στρατηγική, βάζοντας τα δυνατά μέλη της μπριγάδας του να μονομαχήσουν με τα υποτιθέμενα αδύναμα μέλη της γκρι μπριγάδας.

Άραγε, οι επιλογές του θα αποδειχτούν σωστές; Θα καταφέρει να οδηγήσει την μπριγάδα του σε μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη; Στην κουζίνα του MasterChef, κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Ποια από τις δύο μπριγάδες θα οδηγηθεί στο τέλος της ημέρας σε ψηφοφορία, από την οποία θα προκύψει ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;