My Style Rocks - Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έφερε ένα ταψί για να κεράσει... παστίτσιο τον αγαπημένο της

Χρυσοχέρα!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
My Style Rocks - Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έφερε ένα ταψί για να κεράσει... παστίτσιο τον αγαπημένο της

Ένα ιδιαίτερο... λουκ επέλεξε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για το «Ραντεβού στο σπίτι», που ήταν και το θέμα του σημερινού επεισοδίου στο My Style Rocks. Όλες οι παίκτριες ντύθηκαν για να υποδεχτούν τον αγαπημένο τους, αλλά εκείνη πήγε ένα βήμα παραπάνω φέρνοντας κι ένα ολόκληρο ταψί παστίτσιο μαζί της στο στούντιο.

Η παίκτρια του My Style Rocks έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι το παστίτσιο της ήταν κι ένας από τους τρόπους με τον οποίο «κέρδισε» τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. «Περνάω τέλεια στο My style rocks, πραγματικά το απολαμβάνω. Είχα κλειστεί στο καβούκι μου εννιά χρόνια, είχα δώσει όλο μου το είναι στην οικογένειά μου. Είμαι καταπληκτική μαγείρισσα και η σπεσιαλιτέ μου είναι το παστίτσιο», έλεγε πρόσφατα η Ζέτα Θεοδωροπούλου και για του λόγου το αληθές τους έφερε να δοκιμάσουν όλοι.

Δείτε επίσης: My Style Rocks - Συγκινεί η Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Έχω χάσει τον πατέρα μου, ο πατριός μου με μεγάλωσε σαν παιδί του»

Τελικά κέρδισε το παστίτσιο της Ζέτα Θεοδωροπούλου στο My Style Rocks;

«Εγώ του κάνω δείπνο, του έχω στείλει μήνυμα ότι θα του κάνω το τραπέζι, μιας που πλησιάζει και Τριώδιο βέβαια να πω ότι δεν είναι αποκριάτικη η μάσκα μου, αλλά από τη Βενετία. Έχω μόνο έναν όρο, έχουμε καλυμμένα τα μάτια με μάσκες, που θα βγουν όταν πρέπει. Θα του κάνω το τραπέζι κι εκείνος θα μου κάνει το... δαχτυλίδι», είπε με πολύ νόημα η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Και ξεκαθάρισε στη συνέχεια: «Σκοπός μου είναι να τον σαγηνεύσω με το παστίτσιο μου, να δει ότι είμαι χαρισματική γενικά και να σοβαρέψουν τα πράγματα». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζέτα Θεοδωροπούλου κέρδισε θετικές βαθμολογίες και σχόλια από τις συμπαίκτριές της, αλλά και από τους κριτές, με τον Στέλιο Κουδουνάρη μόνο να δείχνει ενοχλημένος. Ο σχεδιαστής έβαλε «1» αλλά ξεκάθαρα για το λουκ της, όχι για το παστίτσιο παρά τα πειράγματα επειδή πρόσφατα ξεκίνησε να κάνει δίαιτα.