Survivor 2024: Εκτός αγώνα η Χρύσα Χατζηγεωργίου - Πρήστηκε το πρόσωπό της

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Εκτός αγώνα η Χρύσα Χατζηγεωργίου - Πρήστηκε το πρόσωπό της

Ένα τσίμπημα από σφήκα κράτησε την Χρύσα Χατζηγερωγίου, μακριά από τον τρίτο αγώνα ασυλίας στο αποψινό 12/3 στο Survivor. Μάλιστα η παίκτρια στην αρχή του επεισοδίου, εμφανίστηκε στα πλάνα πρησμένη καθώς έχει αλλεργία στο συγκεκριμένο έντομο.

Εκτός αγώνα η Χρύσα Χατζηγερωγίου - Την τσίμπησε σφήκα

«Σήμερα ξεκίνησε μια καινούργια μέρα, όχι πολύ καλή για μένα αφού με τσίμπησε σφήκα ή μέλισσα, δεν ξέρω τι ήταν αυτό. Εγώ είμαι αλλεργική, νομίζω φαίνεται, θα μεταφερθώ στην κλινική για τις απαραίτητες εξετάσεις και ελπίζω να μην με επηρεάσει αυτό και άλλο στην ψυχολογία μου...» ανέφερε η παίκτρια.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: «Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι παραπάνω που δεν έχουμε δει ακόμα...» - Οι σπόντες του Αλέξη Παππά για την Χρύσα Χατζηγεωργίου

Στην συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι με εντολή γιατρού, η παίκτρια των μαχητών θα παραμείνει εκτός αγώνα. «Έχεις κάνει μία ένεση με αντισταμινικά η οποία θα σε κρατήσει εκτός αγώνα με εντολή γιατρού...»

Χαμός ανάμεσα σε Παππά, Ταλαδιανό και Μπολέτση λίγο πριν τον αγώνα

Λίγο αργότερα, πριν ξεκινήσει ο ο τρίτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας επικράτησε μία σύγχυση ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές. Συγκεριμένα ο Αλέξης Παππάς πήρε πρώτος τον λόγο με τον Σταμάτη Ταλαδιανό και τον Φάνη Μπολέτση να απαντούν. Στην συνέχεια η συζήτηση ξέφυγε, με το θέμα να γίνεται πιο προσωπικό ανάμεσα στους τρεις παίκτες.

«Μην μου υψώνεις τη φωνή σου» τόνισε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

«Τι σας έχω κάνει; όλο με εμένα ασχολείστε» είπε απο την πλευρά του ο Σταμάτης Ταλαδιανός.