MasterChef 8: Αυτός είναι ο αποψινός υποψήφιος προς αποχώρηση (12/3)

Ποιο ήταν το καλύτερο πιάτο;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
MasterChef 8: Αυτός είναι ο αποψινός υποψήφιος προς αποχώρηση (12/3)

Ένταση και δημιουργικότητα περιλάμβανε η αποψινή 12/3 δοκιμασία στο Master Chef 8. Nωρίτερα ωστόσο η Χριστίνα σήκωσε το χέρι της και αποχώρησε από το πλατό αφού ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν την άφησε να διαγωνιστεί με τους κριτές να της εύχονται περαστικά (δείτε εδώ).

Αυτό είναι ο αποψινός υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά από μία απαιτητική δοκιμασία, το καλύτερο πιάτο το είχε ο Ανχελ ο οποίος κέρδισε και τα 1000 ευρώ. Ο παίκτης μάλιστα αποκάλυψε τι θα κάνει με τα χρήματα αυτά.

Στην συνέχεια οι παίκτες Μπορντό Μπριγάδας, μετά απο μία σύντομη ψυφοφορία υπέδειξαν ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Νίκο με πέντε αρνητικές ψήφους.

Το βιογραφικό του

Νίκος Κυψίδης (38 ετών)

Νίκος Κυψίδης
Για τον 38χρονο Νίκο η μαγειρική μπήκε στη ζωή του ως φυσική εξέλιξη, αφού μεγάλωσε βλέποντας τη γιαγιά του να μαγειρεύει, ενώ οι γονείς του διατηρούσαν εστιατόριο στη Γερμανία. Κάπως έτσι, άνοιξε και ο ίδιος το δικό του εστιατόριο στην Πτολεμαΐδα, απ’ όπου και κατάγεται και δεν σταμάτησε στιγμή να μαγειρεύει. Το 2022 το MasterChef έμεινε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο, αφού κατάφερε να φτάσει μέχρι και τα bootcamps, αλλά δεν κέρδισε τη λευκή ποδιά. Φέτος επέστρεψε πιο αποφασισμένος και σίγουρος για τον εαυτό του, έτοιμος να δείξει τις εξελιγμένες μαγειρικές του ικανότητες και κατάφερε να κερδίσει επάξια μια θέση στην κουζίνα του MasterChef 2024. Αυτή τη φορά, σκοπεύει να φτάσει ως τον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο!