Survivor trailer 13/3: Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για τον Τζέιμς Καφετζή - Τα πλάνα που πρόδωσαν τα πάντα

Τέλος από το παιχνίδι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 13/3: Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για τον Τζέιμς Καφετζή - Τα πλάνα που πρόδωσαν τα πάντα

Η 10η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ τσουλάει άκρως ανατρεπτικά αφού μετά την αλλαγή των ομάδων κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που πρόδωσαν την ξαφνική αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή (δείτε τις εδώ) πριν καν το ανακοινώσει η παραγωγή του παιχνιδιού.

Στο trailer για το αποψινό επεισόδιο, δε, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω η μπλε ομάδα είναι σπασμένη σε δυο στρατόπεδα και πουθενά στο κάδρο δεν υπάρχει ο Τζέιμς, πράγμα που επιβεβαιώνει όπως φαίνεται την αποχώρησή του! Εκτός, αν η παραγωγή παίζει ένα από τα κλασικά δικά της mind games κι επειδή γνωρίζει πως έχει κυκλοφορήσει αυτή η φήμη αποφάσισε να τον εξαφανίσει από το trailer μήπως και ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Όπως και να έχει πληροφορίες του youweekly.gr αναφέρουν ότι εδώ και λίγα 24ωρα η παραγωγή κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μεταπείσει τον Ροδίτη παίκτη, αλλά από ότι φαίνεται οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους...

Πέραν αυτού, ωστόσο, μπλε και κόκκινοι απόψε θα δώσουν ξανά τον δικό τους αγώνα για την 4η ασυλία της εβδομάδας. Οι Κόκκινοι έχουν ήδη 2 νίκες και μια ήττα - την χθεσινή - από την οποία υποψήφια βγήκε η Άιρα. Ποιος θα κερδίσει απόψε (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ SPOIL) και ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση; (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!)

Το αποψινό επεισόδιο θα δώσει απαντήσεις σε όλα τα μέχρι στιγμής αναπάντητα ερωτήματά μας...

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor