Survivor spoiler 13/3: ANAMENOMENO - Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση!

Πόσο δεδομένο ήταν...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 13/3: ANAMENOMENO - Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση!

Από εδώ και πέρα τα πράγματα αρχίζουν να είναι λίγο πιο ξεκάθαρα όσον αφορά τους υποψήφιους προς αποχώρηση, αφού το παρελθόν φαίνεται να επαναλαμβάνεται αλλά πάμε να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά. Στην πρώτη ασυλία της 10ης εβδομάδας του Survivor νικητές ήταν οι Κόκκινοι, μετά την αλλαγή των ομάδων με τους νέους μπλε να ψηφίζουν την συμπαίκτριά τους Ευγενία Μπόρλα.

Την επόμενη μέρα, στην 2η ασυλία της εβδομάδας νικητές ήταν πάλι οι Κόκκινοι και στον τάκο βγήκε η Χρύσα Χατζηγεωργίου. Στην 3η, ωστόσο, ασυλία, την χθεσινή οι μπλε έκαναν την ανατροπή και κατάφεραν να συντρίψουν τους Κόκκινους με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να ρίξουν στον τάκο τη νέα συμπαίκτριά τους, Άιρα.

Ποιοι είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει εμείς εδώ στο Youweekly.gr απόψε θα κερδίσουν την 4η ασυλία οι Κόκκινοι στέλνοντας πάλι τους Μπλε να ψηφίσουν μια συμπαίκτριά τους - αφού η μονομαχία αυτή την εβδομάδα θα είναι γυναικεία υπόθεση. Τα πράγματα, ωστόσο, γι' αυτή την ψηφοφορία φαίνεται πως είναι πολύ δεδομένα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας η Μαριλίνα Βακονδίου θα χρειαστεί για ακόμα μια φορά να αποδείξει πως αξίζει να παραμείνει στο παιχνίδι...

Ποιος θα είναι ο MVP;