MasterChef 8: «Αγόρι μου χαλάρωσε λίγο...» - Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Νίκο και Γιάννη (13/3)

Τι συνέβη;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
MasterChef 8: «Αγόρι μου χαλάρωσε λίγο...»  - Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Νίκο και Γιάννη (13/3)

Έναν έντονο εκνευρισμό είχε ο Νίκος στην αποψινή (13/3) δοκιμασία του Master Chef, με τους τόνους να ανεβαίνουν όσο περνά η ώρα. Υπνεθυμίζουμε ότι οι συμπάικτες του στο χθεσινό επεισόδιο τον υπέδειξαν ως υποψήφιο για αποχώρηση.

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Νίκο και Γιάννη

Έτσι κατά την διάρκεια της δοκιμασίας, Γιάννης και Νίκος ήθραν σε αντιπαράθεση με το σκηνικό να ξεκινά από μία πλάκα. Ωστόσο φαίνεται πως δεν εκτιμήθηκε και από τους δύο με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση για λίγα λεπτά στον πάγκο.

Δείτε επίσης: MasterChef highlights 12/3: Ανησυχία με την υγεία παίκτριας - Ζήτησε να αποχωρήσει, ενώ ακόμα ένας κινδυνεύει να φύγει οριστικά

Νίκος: Γιαννάκη αγόρι μου, άκου λίγο, χαλάρωσε λίγο.

Γιάννης: Χαλαρός είμαι.

Νίκος: Ναι αλλά μη μιλάς να τελειώνουμε, με εκνευρίζει, δεν ακούγεται ωραίο.

Ωστόσο λίγο νωρίτερα, κατά την διάρκεια της δοκιμασίας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έκανε μία βόλτα στους πάγκους, καθώς όπως φάνηκε είχε όρεξη για λίγα πειράγματα στους παίκτες. Αυτή τη φορά ο κλήρος έπεσε στον Χρήστο ο οποίος είχε αναφέρει ότι έχει ξαναβρεθεί στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκίνησε να κάνει στον Χρήστο ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με τον γάμο και την σύζυγο του παίκτη φέρνοντας τον σε άβολη θέση, με τον ίδιο να κοκκινίζει. Οι ατάκες τόσο του κριτή όσο και του διαγωνιζόμενου ήταν επικές με αποτέλεσμα να εξελιχθεί ένας ξεκαρδιστικός διάλογος.