Survivor 2024: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον 4ο αγώνα ασυλίας (13/3)

Είχε σταθερό προβάδισμα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον 4ο αγώνα ασυλίας (13/3)

Έναν ακόμη συγκλονιστικό αγώνα παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13/3. Τόσο Διάσημοι όσο και Μαχητές, "ρίχτηκαν στην μάχη" προκειμένου να μην ψηφιστούν στο αποψινό δύσκολο συμβούλιο, το τελευταίο αυτής της εβδομάδας.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον 4ο αγώνα ασυλίας

Κανείς δεν παρέδωσε τα "όπλα" με τους παίκτες να δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για να κρατήσουν στην θέση τους στο παιχνίδι. Ωστόσο ήταν εμφανές ότι οι κόκκινοι, είχαν ένα σταθερό προβάδισμα από την αρχή του αγωνίσματος, το οποίο τελικά τους έδωσε και την νίκη.

Έτσι, οι Μαχητές θα κληθούν στο αποψινό συμβούλιο, να αναδείξουν την μία ακόμη υποψήφια γυναίκα (δείτε εδώ ποια θα είναι).

Το γλέντι των Διάσημων μετά την νίκη τους

Ωστόσο σήμερα οι Διάσημοι κέριδαν και στα παιχνίδια της Καραϊβικής, και απόλαυσαν ένα λαχταριστό γλυκό. Η χαρά τους όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού κατά την επιστροφή τους στην καλύβα και μετά από αρκετή κατανάλωση ζάχαρης, η οποία τους ανέβασε την διάθεση στα ύψη, έστησαν γλέντι γύρω από την φωτιά και χόρεψαν. Από την άλλη πλευρά οι μαχητές, επέστρεψαν απογοητευμένοι και μάζεψαν τις δυνάμεις τους για τον 4ο αγώνα ασυλίας.