Survivor spoiler: Σκάνδαλο με τον Τζέιμς Καφετζή - Τι βρήκε η παραγωγή στο σακίδιό του

Ο τσακωμός πίσω από τις κάμερες με την ομάδα του Ατζούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Σκάνδαλο με τον Τζέιμς Καφετζή - Τι βρήκε η παραγωγή στο σακίδιό του

Τεράστια ερωτηματικά προκάλεσε η χθεσινή 13/3 ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο Survivor πως ο Τζέιμς Καφετζής με την Κατερίνα Δαλάκα έχουν πάει για εξετάσεις. Και το λέω αυτό γιατί πριν από την αναφορά του αυτή, έγινε γνωστό πως ο Ροδίτης παίκτης των Μπλε ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Τζέιμς είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά του Survivor, καθώς εκτός από ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στους τηλεθεατές, δημιουργεί και πολλές εντάσεις που φέρνουν νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΙ.

Τι έχει συμβεί όμως με τον Τζέιμς Καφετζή στο Survivor

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό Σουσου και ρεπορτάζ που μετέδωσε σήμερα Πέμπτη 14/3 στο OPEN, ο Τζέιμς Καφετζής είχε έναν άσχημο τσακωμό με την παραγωγή του παιχνιδιού. Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως βρήκαν ρύζι στο σακίδιό του, κάτι που δεν επιτρέπεται από την στιγμή που η υπόλοιπη ομάδα του πεινάει.

Που πήρε όμως το ρύζι; Λίγο πριν το συμβούλιο η παραγωγή τους δίνει λίγο ρύζι για να πάρουν ενέργεια. Εκείνος όμως επειδή ήταν φαγωμένος - αφού νωρίτερα είχαν κερδίσει το έπαθλο - το πήρε μαζί του στην παραλία. Κάτι που δεν επιτρέπεται. Όταν λοιπόν έκαναν έλεγχο στις τσάντες, το βρήκαν και του το πήρα με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος.

Μάλιστα, όπως ειπώθηκε του έδωσαν και ποινή. Η ποινή αυτή είναι πως δεν θα πληρωθεί για μια εβδομάδα! Φέτος τα πράγματα είναι πολύ αυστηρά για τις κλεψιές και τις παραβιάσεις των κανόνων, καθώς πέρσι είχε δημιουργηθεί τεράστιος χαμός και είχαν αποβληθεί πολλοί παίκτες, γεγονός που προσπαθούν να το αποφύγουν.

Δείτε επίσης απόψε 14/3: Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για τον Τζέιμς Καφετζή - Τα πλάνα που πρόδωσαν τα πάντα

Το πρόβλημα του με την Κατερίνα Δαλάκα

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό συμβάν που σημειώθηκε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Το Youweekly.gr όμως, έμαθε τα πάντα, έμαθε τι πραγματικά συνέβη κι εδώ και λίγα 24ωρα ο Τζέιμς Καφετζής απειλούσε την παραγωγή πως θα φύγει κι έχουμε να σας πούμε για αρχή πως... η Κατερίνα Δαλάκα έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση αυτή του Τζέιμς.

Δείτε επίσης: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Αρχικά να τονίσω πως σύμφωνα με τις πηγές μας ο Τζέιμς Καφετζής δεν θα αποχωρήσει τελικά από τον Άγιο Δομίνικο. Αν δεν τον δούμε στο αποψινό επεισόδιο - στο οποίο θα γίνει σφαγή, δείτε εδώ ποιοι τσακώνονται - θα τον δούμε σίγουρα στα επόμενα...

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τώρα, ο Τζέιμς Καφετζής φέρεται πως ανακοίνωσε στην παραγωγή του Survivor πως αποχωρεί, όταν πριν από λίγες ημέρες κι αφού είχε συλλέξει τα στοιχεία του επιβεβαίωσε και τους ανέφερε πως η Κατερίνα Δαλάκα έχει μια πιο ιδιαίτερη μεταχείριση από τους άλλους παίκτες.

Το τι περιλαμβάνει η ιδιαίτερη αυτή μεταχείριση δεν το γνωρίζουμε αλλά γνωρίζουμε με σιγουριά πως ο Τζέιμς δεν δεχόταν με τίποτα να συνεχιστεί αυτό και γι' αυτό τον λόγο έδωσε κάποια διορία στην παραγωγή του ριάλιτι, να δουν πως θα το χειριστούν, ξεκαθαρίζοντάς τους πως αν συνεχίσει όλο αυτό εκείνος θα αποχωρήσει!

Μια ενδεχόμενη αποχώρηση από τον Τζέιμς προφανώς και θα ήταν ένα μεγάλο σκάνδαλο για το παιχνίδι γιατί πρώτον τα νούμερα τηλεθέασης 99% θα έκαναν βουτιά και δεύτερον η αποχώρηση θα έφερνε και την αποκάλυψη, αφού ο Ροδίτης παίκτης έχει αποδείξει στο παρελθόν πως δεν φοβάται να μιλήσει και να υποστηρίξει την γνώμη του, μια αποκάλυψη που μάλλον η παραγωγή ήθελε να διασφαλίσει με κάθε τρόπο πως δεν θα συμβεί ποτέ, γι' αυτό κι αποφάσισε να πάει με τα νερά του και να τα βρουν κάπου στη μέση για να είναι ευχαριστημένες και οι δυο πλευρές...