MasterChef 8: «Δεν με ενδιαφέρει αν είναι δικαιολογημένη ή όχι η αντίδρασή μου, αυτή είναι και σε όποιον γουστάρει!» - Εκτός εαυτού ο Νίκος Κυψίδης

Τι συνέβη;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
MasterChef 8: «Δεν με ενδιαφέρει αν είναι δικαιολογημένη ή όχι η αντίδρασή μου, αυτή είναι και σε όποιον γουστάρει!» - Εκτός εαυτού ο Νίκος Κυψίδης

H ένταση που είχαν στην χθεσινή δοκιμασία ο Γιάννης και ο Νίκος, μετέφεραν και στο συμβούλιο που προβλήθηκε απόψε (14/3) στο Master Chef. Υπενθυμίζουμε ότι χθες δημιουργήθηκε μία μικρή αντιπαράθεση ανάμεσα στους παίκτες η οποία ξεκίνησε από μία πλάκα (δείτε εδώ τι συνέβη).

Έξαλλος ο Νίκος Κυψίδης με τον Γιάννη

«Δεν με ενδιαφέρει αν είναι δικαιολογημένη ή όχι η αντίδρασή μου. Αυτή είναι και σε όποιον γουστάρει! Την επόμενη φορά που θα ειπωθεί κάτι τέτοιο, θα αρχίσω να κόβω κ@λους. Για την τιμιότητά μου και την υπόληψή μου δεν μιλάει κανένας.... Πρέπει να βουτάμε λίγο τη γλώσσα μας στον εγκέφαλό μας, όσο φαρμάκι και αν στάζει αυτή» είπε εκνευρισμένος ο Νίκος αφού ένιωσε ότι του αποδόθηκαν ευθύνες σχετικά με την αποτυχία ενός από τα πιάτα.

Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από το MasterChef

Ωστόσο το αποψινό επεισόδιο ξεκίνησε με ανατροπές και μια οικειοθελή αποχώρηση καθώς μία παίκτρια αποφάσισε ότι δεν θα συνεχίσει στον διαγωνισμό μαγειρικής (δείτε εδώ τα highlights 13/3)

Ο λόγος για την Τάνια Παλ, απουσίαζε σήμερα από το συμβούλιο. Ο Σωτήρης Κοντιζάς πριν ξεκινήσει η διαδικασία της βαθμολογίας ανακοίνωσε στους παίκτες ότι η ίδια αποφάσισε να αποχωρήσει για λόγους υγείας.