Masterchef 8 highlights 15/3: «Μωρή σου την έπεσε η Κινέζα;» - Η επική γνωριμία του Κοντιζά με τη σύζυγό του & ο παίκτης που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8 highlights 15/3: «Μωρή σου την έπεσε η Κινέζα;» - Η επική γνωριμία του Κοντιζά με τη σύζυγό του & ο παίκτης που αποχώρησε

Το βράδυ της Παρασκευής 15/3 παρακολουθήσαμε το νέο επεισόδιο για το Masterchef από το οποίο δεν έλειπαν οι ευχάριστες και οι δυσάρεστες εκπλήξεις. Εκτός λοιπόν από την προσωπική εξομολόγηση του Σωτήρη Κοντιζά στη συνέχεια ανακοινώθηκε ο παίκτης, που αποχώρησε.

Δείτε επίσης: MasterChef 8: Αποχώρησε οικειοθελώς για λόγους υγείας - Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά

Τα highlights για το επεισόδιο της Παρασκευής 15/3 στο Masterchef

Η επική περιγραφή του Σωτήρη Κοντιζά για την γνωριμία με την σύζυγό του

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με την γνωριμία του με την σύζυγό του, προχώρησε o Σωτήρης Κοντιζάς, στο επεισόδιο του Master Chef Αφορμή στάθηκε ο καλεσμένος σεφ, Περικλής Κοσκινάς, στου οποίου το εστιατόριο είχε δει για πρώτη φορά την σύζυγό του.

«Περικλή αλλά όταν πρωτογνώρισα τη Δέσποινα εσύ ήσουν στην κουζίνα. Ήταν ο Περικλής κουζίνα, εγώ είχα πάει για φαγητό και η Δέσποινα σέρβιρε. Είχε σουπλά το τραπέζι και προς το τέλος ήθελε να πάρει το σουπλά. Εγώ το χρειαζόμουν γιατί ήθελα να αφήσω το τηλέφωνο. Θεωρούσα πιο σωστό να δώσω το τηλέφωνο, όχι να το ζητήσω. Γιατί αν θέλει ο άλλος να σε πάρει. Τι, είναι λάθος;» ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Είναι καμάρι Ρόδος, Φαληράκι σε Αγγλίδα» απάντησε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Όντως; Δεν είναι ρομαντικό; Το πήρε, εγώ τελικά το δίνω, σκίζω ένα κομμάτι για να γράψω. Η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω και ήταν το ΑΦΜ. Όταν μπήκα μέσα ήταν ένας φίλος της σερβιτόρος που είδε τη φάση, με γούσταρε κι αυτός. Και της είπε "Μωρή, σου έδωσε το τηλέφωνο η Κινέζα;"» κατέληξε σεφ.

O παίκτης που αποχώρησε

Μία συγκλονιστική δοκιμασία αποχώρησης παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 15/3. Oι διαγωνiζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι ωστόσο ένας δεν τα κατάφερε.

Μετά λοιπόν από μία πολύωρη και απαιτητική δοκιμασία, ο Παναγιώτης είχε το λιγότερο καλό πιάτο και γι' αυτό αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής αφήνοντας πίσω την ποδιά του.