J2US: Έχουν έρθει πολύ κοντά - Αυτό είναι το καλλιτεχνικό ζευγάρι του show που έσμιξε στις πρόβες

Ο έρωτας με έρωτα περνάει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το φετινό Just the 2 of us έχει επιστρέψει στις οθόνες μας μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha και μάλιστα έχει έρθει για να απασχολήσει τόσο με όσα βλέπουμε κάθε Σαββατόβραδο, όσο και με το παρασκηνιακό ρεπορτάζ.

Πριν από λίγο καιρό εδώ από το Youweekly.gr είχαμε αναφέρει - αποκλειστικά - πως πίσω από την σκηνή του show έχει δημιουργηθεί ένας φλογερός έρωτας ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, που ήρθαν πιο κοντά στις πρόβες.

Μπορεί να μην σας έχουμε αποκαλύψει ακόμα τα ονόματα του κρυφού ζευγαριού, ωστόσο με βάση το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Τζώρτζιας Συρίχα την Κυριακή 17/3 στο Επί Τόπου μπορούμε να μιλήσουμε για έναν άλλον έρωτα!

Η γυναίκα του J2US που είναι πολύ κοντά στον Γιώργο Αμούτζα

Ο λόγος για τον γοητευτικό Γιώργο Αμούτζα και την κούκλα Τάνια Μπρεάζου. Οι δύο τους αποτελούν καλλιτεχνικό ζευγάρι στο Just the 2 of us, ωστόσο φαίνεται πως μέσα από το παιχνίδι αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει καλή χημεία ανάμεσά τους, η οποία τους έχει φέρει αρκετά κοντά.

Όσα δεν ξέρετε για τον ηθοποιό

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Με μπαμπά και νονό ηθοποιούς, η υποκριτική για τον Γιώργο Αμούτζα ήταν ουσιαστικά μονόδρομος... Ο ίδιος έχει πει ότι είχε την ευχή και την κατάρα να αποδείξει ότι δεν μπήκε στον χώρο λόγω του πατέρα του, γνωστού ηθοποιού των 80ς Σταύρου Δελλή και ιδιοκτήτη της δραματικής σχολής Ίασμος, αλλά ούτε και λόγω του νονού του, Βασίλη Διαμαντόπουλου καταξιωμένου θεατρανθρώπου...

Αυτός όμως είναι και ένας βασικός λόγος που εκείνος δεν επέλεξε να ξεκινήσει την καριέρα του με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του πατέρα του Δελλής, αλλά να χρησιμοποιήσει το πραγματικό επίθετο της οικογένειας, ώστε να διαφοροποιηθεί και να μην υπάρχει κανένας συσχετισμός μαζί του. Ωστόσο πάντα ο μπαμπάς του ήταν υποστηρικτικός και θετικός στο να ακολουθήσει το παιδί του το επάγγελμα του ηθοποιού και δεν προέβαλλε αντιρρήσεις παρόλο που και ο ίδιος δεν ήταν από τους “ευνοημένους” του καλλιτεχνικού συστήματος.

Γεννημένος το 1997 στην Αθήνα και με καταγωγή από τον Ίασμο Ροδόπης, ο Γιώργος Αμούτζας λόγω του ωραίου παρουσιαστικού του αρχικά, έγινε το αγαπημένο είδωλο πολλών νεαρών κοριτσιών που είδαν ένα ωραίο αγόρι εκτός από εμφάνιση να έχει και ταλέντο.

Εκείνος μιλούσε από την πρώτη στιγμή άλλωστε με παράπονο για την οικογενειακή επιχείρηση, που δεν είναι άλλη από την σχολή υποκριτικής του μπαμπά του και έλεγε ότι ήταν τροχοπέδη στο ξεκίνημά του, γιατί έπρεπε να αποδείξει ότι είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα με ταλέντο που διεκδικούσε μια θέση δική του μέσα στον χώρο. «Όλοι έλεγαν ότι έχω έτοιμη τη δική μου δραματική σχολή και δεν έχω να κάνω τίποτα, λόγω του πατέρα μου. Έχω χάσει πολλούς ρόλους, λόγω της δραματικής σχολής του πατέρα μου και ότι να περπατήσω ένα κόκκινο χαλί, ξεκούραστα, με αργό βάδισμα και θα γίνω ο πρωταγωνιστής» έχει πει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Ο νεαρός γιος της Βασιλικής Ανδρίτσου, Πάνος Ζαπαντής στο σήριαλ “Κάτι χωρισμένα παλληκάρια”, ο Ορέστης στο σήριαλ “Θα γίνει της πολυκατοικίας”, ο Λευτέρης Καρακώστας στο “Κόκκινο Ποτάμι” και ο Νικηφόρος Σταματάκης στον “Σασμό” είναι ο ίδιος άνθρωπος που μέσα στα χρόνια μεγαλώνει και εξελίσσεται ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του και την υποκριτικές δυνατότητές του...

Εκείνος δεν έχει διστάσει να μιλήσει για το πρόβλημα δυσλεξίας του, που του έχει κοστίσει μεν έναν ρόλο στις “Άγριες Μέλισσες”, παρόλα αυτά όμως το καλοκαίρι του 2022 στο θέατρο “Βράχων” στην τραγωδία του Σοφοκλή “Φιλοκτήτης” ο Γιώργος Αμούτζας σε έναν ρόλο πρόκληση της ζωής του, αυτόν του Νεοπτόλεμου, σε ένα κατάμεστο χώρο από σημαντικούς ανθρώπους του θεάτρου και του καλλιτεχνικού χώρου, καταχειροκροτείται και αποθεώνεται για την ερμηνεία του μαζί με τους υπόλοιπους καταξιωμένους πρωταγωνιστές της παράστασης.

Οι αγώνες ράλι είναι η ζωή του, ίσως ο πιο μεγάλος ρόλος της ζωής του, από μικρός έκανε πρωταθλητισμό σε αγώνες καρτ και το καυχιόταν...

Αν ρωτήσεις τον Γιώργο Αμούτζα που εντοπίζεται το μεγαλύτερο ταλέντο του, στους αγώνες ή στην υποκριτική, αναμφίβολα θα σου πει ότι είναι πρωταθλητής στο πρώτο... Λατρεύει την ταχύτητα και τα super cars στην καθημερινότητά του, άλλωστε ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τον πρωταθλητισμό (στην ιππασία έχει πάρει χρυσό μετάλλιο, καρτ, αγώνες μοτοσυκλέτας) και εξαιτίας αυτών έμαθε να ζει με την πειθαρχία και να δέχεται ότι μέσα στην ζωή υπάρχει η νίκη όπως και η ήττα. Με τις ευχές και τις ευλογίες της μαμάς του που κάθε φορά που τρέχει σε έναν αγώνα τον σταυρώνει και του λέει “μην τρέχεις”, ο Γιώργος έχει μιλήσει για ένα ατύχημα που είχε μερικά χρόνια πριν όπου μαζί με τον συνοδηγό του κρεμάστηκαν από ένα γκρεμό.


Ο ίδιος έχει κάνει μια συγκλονιστική περιγραφή για αυτό και έχει πει: «Στον τελευταίο μας αγώνα τα χρειαστήκαμε λιγάκι. Κρεμαστήκαμε από ένα γκρεμό και είχε 200- 250 μέτρα από κάτω, οι δυο ρόδες του αυτοκινήτου κρεμάστηκαν από το γκρεμό και το αυτοκίνητο σώθηκε για να κατέβει και ανέβηκε ξανά και συνεχίσαμε. Δεν προλαβαίνεις να φοβηθείς εκεί»

Ο Γιώργος οδηγεί ένα Audi R8, και σε καθημερινή βάση ένα Subaru Impreza, θέλει το αυτοκίνητό του – το έχει πει – να κάνει “βρουμ βρουμ”, όχι από ηχεία... Παρότι λατρεύει την ταχύτητα, αποφεύγει να τρέχει και να παίζει με την φωτιά και τον κίνδυνο μετά τον χαμό σε τροχαίο δυστύχημα αδερφικού του φίλου, που συνέβη το 2018 μπροστά στα μάτια του στην Κάτω Κηφισιά ...«Πολύ σκληρό και σπουδαίο μάθημα ζωής» έχει πει όταν αναφέρεται σε αυτό, ενώ σε αναρτήσεις που έχει κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, παροτρύνει πολλές φορές τα νέα παιδιά να μην τρέχουν στον δρόμο.

“Ο χωρισμός, ο Σασμός και το Just the 2 of us”

Ο ελεύθερος χρόνος στην ζωή του είναι ελάχιστος πια... Ο Νικηφόρος στον “Σασμό” όταν περνούσε ατελείωτες ώρες μέσα στα γυρίσματα, έκανε σημαντικές γνωριμίες με μεγάλους πρωταγωνιστές, διδάχτηκε πολλά, και αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του, αποδεικνύοντας στις γυναίκες κάθε ηλικίας ότι εκτός από γοητευτικός άντρας είναι και καλός ηθοποιός...

Το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Αμούτζας το έχει ρίξει στο τραγούδι... Πάνω στην σκηνή του Just the 2 of us μαζί με την Τάνια Μπρεάζου δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και επιβραβεύεται από τους coach του σόου για την προσπάθειά του αυτή.

«Εάν θέλετε να τον κατακτήσετε, αφήστε τον να σας κυνηγήσει” άχρηστη ή χρήσιμη συμβουλή για τις υποψήφιες νύφες. Ο ηθοποιός είναι από εκείνα τα αρσενικά που τους αρέσει να κυνηγάνε και όχι να τον κυνηγάνε οι γυναίκες, όπως επίσης του αρέσει να είναι ρομαντικός, περιποιητικός και τρυφερός μαζί τους...Ο έρωτας είναι σημαντικός για όλους τους ανθρώπους, είναι ψυχοθεραπεία. Κάνω πολλές χαζομάρες όταν είμαι ερωτευμένος» έχει πει ο Γιώργος Αμούτζας που στην προσωπική του ζωή αυτή την περίοδο είναι μόνος – όπως τουλάχιστον λέει – αν και πολιορκείται από πολλές θηλυκές υπάρξεις, επώνυμες και ανώνυμες που τον θέλουν για σύντροφό τους.

Μέχρι στιγμής η μόνη επώνυμη σχέση του που έχει γίνει γνωστή ήταν με την ηθοποιό Έλενα Πιερίδου με την οποία ήταν ζευγάρι τουλάχιστον για δυο χρόνια, γνωρίστηκαν στην διάρκεια της καραντίνας (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για την γνωριμία τους) και σχεδόν αμέσως συγκατοίκησαν στο σπίτι του στην Κηφισιά. Αν και οι δυο τους δήλωναν τρελά ερωτευμένοι, κάποια στιγμή αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, συνεχίζουν όμως να είναι δυο καλοί φίλοι και να νοιάζονται ο ένας για τον άλλον.

«Ποτέ δεν έκανα ριάλιτι την προσωπική μου ζωή. Για την Έλενα που με ρωτάνε έχω πάντα την ίδια απάντηση. Η Έλενα είναι πάντα, είναι, δεν ήταν, δεν το λέω σε παρελθόντα χρόνο, ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος που πάντα είμαι δίπλα της, πάντα είναι δίπλα μου και πάντα σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και τρέχουμε και σκιζόμαστε ο ένας για τον άλλον», έχει πει για την πρώην σύντροφό του.