MasterChef 8: Μεγάλη ανατροπή - Επέστρεψε στον διαγωνισμό και άφησε τους παίκτες "άφωνους"

Δείτε ποιος είναι

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
MasterChef 8: Μεγάλη ανατροπή - Επέστρεψε στον διαγωνισμό και άφησε τους παίκτες

Οι ανατροπές συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι του μαγειρικής MasterChef. Μάλιστα απόψε, 18/3, είδαμε και την επιστροφή ενός νέου παίκτης αφού την προηγούμενη εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς η Τάνια Παλ για λόγους υγείας.

Αυτός είναι ο παίκτης που επέστρεψε στο MasterChef

Πριν λοιπόν ξεκινήσει η δοκιμασία ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την επιστροφή του παίκτη στον διαγωνισμό. «Πριν αρχίσουμε τον σχηματισμό των ζευγαριών, έχουμε να λύσουμε κάτι ακόμα. Πριν από τρεις μέρες είχαμε την οικειοθελή αποχώρηση της Τάνιας. Παρακαλώ πολύ, να περάσει στην κουζίνα του MasterChef ο Χρήστος Γανίτης»,

«Τρέμω αυτή τη στιγμή, δεν το περίμενα. Βλέπω τα παιδιά και έχω χαρεί πάρα πολύ, έχω παγώσει αυτή τη στιγμή, έχω γίνει γρανίτα, δεν ξέρω τι να πω. Είμαι 100% έτοιμος για τα πάντα στη μπορντό μπριγάδα» είπε ο Χρήστος Γανίτης.

Το βιογραφικό του

Χρήστος Γανίτης (36 ετών)

Χρήστος Γανίτης
Ο Χρήστος είναι 36 ετών και είχε από μικρός κλίση προς τη μαγειρική. Του άρεσε να μαγειρεύει παραδοσιακά φαγητά με τη γιαγιά του και συνεχώς να ανακαλύπτει καινούργιες τεχνικές και συνταγές. Ως αυτοδίδακτος μάγειρας, έχει μάθει να εμπιστεύεται τη διαδικασία και την αργή πρόοδο και θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στο διαγωνισμό, αποκομίζοντας ταυτόχρονα όσα περισσότερα μπορεί. Μετά από προτροπή της γυναίκας του, ο Χρήστος αφήνει πίσω τη metal μπάντα του και έρχεται στο MasterChef 2024 για να «σαρώσει»!